Για νέο ξεκίνημα κόντρα στην Κηφισιά!

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι καλείται να δώσει ο Δικέφαλος,
Για νέο ξεκίνημα κόντρα στην Κηφισιά!

καθώς την Κυριακή 19/02/2017 και ώρα 19:00 υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, για την 17η αγωνιστική της Volley League "Πάμε Στοίχημα" 2016-17, την 5η της βαθμολογίας Κηφισιά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από δυο συνεχόμενες ήττες στο εγχώριο πρωτάθλημα και την ήττα/αποκλεισμό στο CEV Cup, ωστόσο η ψυχολογία των παικτών είναι ανεβασμένη, μετά από την καλή εμφάνιση στη Γαλλία.

Παίκτες και προπονητές θέλουν να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί, ξεκινώντας από τον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής ενάντια στην Κηφισιά, που προέρχεται και αυτή από ήττα με 0-3 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 2-3. Παρόλα αυτά πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα σε σχέση με εκείνο το ματς, καθώς από πλευράς ΠΑΟΚ, στην ομάδα ενσωματώθηκε ο Σάσα Στάροβιτς που αντικατέστησε τον Ερνάρτνο Γκόμεζ, και έχει "δέσει" με τους συμπαίκτες του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ο Ντάντε Άμαραλ που δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα, ανεβάζει ολοένα την απόδοσή του και αποτελεί τον βασικό ακραίο της ομάδας, δίνοντας σημαντικές λύσεις με την τεχνική και την εμπειρία του.

O Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από:

Από τα γραφεία του ΤΑΠ στο PAOK SPORTS ARENA, Πέμπτη έως Σάββατο (10.00-15.00) και την Κυριακή (10.00-μέχρι την έναρξη του αγώνα)

Μέσω internet στη διεύθυνση: www.tickethour.com

Καταστήματα Γερμανός

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης.

Επόπτες: Πεχλίδης, Μπέλος Ι. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

* Ο αγώνας ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά

Διαβάστε ακόμη...