«Δεν θεωρώ συμπτωματική τη χθεσινή διαιτησία»

Προβληματισμένος από την χθεσινή διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε σε τοποθέτησή του ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.
«Δεν θεωρώ συμπτωματική τη χθεσινή διαιτησία»

Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με πολυετή προσφορά στον «δικέφαλο»  σημείωσε αρχικά: «Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός θέλουν να ανεβάσουν το βόλεϊ γι' αυτό και παίρνουν αυτούς τους παίκτες. Κέρδη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν είναι επαγγελματικός. Οι ομάδες κερδίζουν μόνο σε πρεστίζ. Με αυτές τις διαιτησίες δε μπορεί να πάει μπροστά το βόλεϊ. Ο κόσμος έχει γυρίσει στο άθλημα και θέλει να βλέπει καλό βόλεϊ. Φοβάμαι ότι θα διώξουμε κόσμο από το γήπεδο».

Για τον χθεσινό αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν γιορτή. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από την φιλοξενία, αφού δεν έγινε το παραμικρό με 5000 κόσμο στο γήπεδο. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον έρχεται ένας διαιτητής και το κάνει άνω κάτω. Τα σφυρίγματα που έδωσαν στο τέταρτο σετ και στο τάι μπρέικ βλέπεις ότι κάτι συμβαίνει».

Για το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, όπου πάλι είχε παράπονα ο ΠΑΟΚ: «Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, μπορεί να υπάρχουν παράπονα αλλά δεν ήταν τέτοια που να διαμορφώσουν τη νίκη ή την ήττα. Στον τελικό ήταν μοιρασμένα. Τα τέσσερα σφυρίγματα που δόθηκαν ήταν υπέρ οτυ Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι δε θέλει την εύνοια. Πρέπει να γίνουν παιχνίδια χωρίς τέτοιες διαιτησίες και ο καλύτερος να κερδίσει.

Για το αν θεωρεί συμπτωματική τη χθεσινή διαιτησία: «Με τη χθεσινή διαιτησία προβληματίστηκα πραγματικά. Δνε το είδα σαν σύμπτωση. Δε μπορώ να ξέρω γιατί το έδωσε έτσι ο διαιτητής. Δε θέλω να ποδόσφαιρο το άθλημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο ομάδες να υπάρξουν έντιμες διαιτησίες. Τα δύο προηγούμενα χρόνια κέρδισε το βόλεϊ το πρωτάθλημα και μετά ο ΠΑΟΚ»

Για το αν έχει συναντήσει τέτοια διαιτησία όσα χρόνια είναι παράγοντας: «Τέτοια διαιτησία δεν την έχω συναντήσει. Ο δεύτερος διαιτητής πήγε να πει κάτι αλλά ο πρώτος τον σταμάτησε. Αυτός είναι ο ρόλος του δεύτερου. Μην ξεχνάμε ότι στον αγώνα με την Τουρ ο δεύτερος διαιτητής άλλαξε δύο φορές την απόφαση του πρώτου, ορθώς όπως φάνηκε και από την τηλεόραση».

Για το αν συνδέει τη χθεσινή διαιτησία, με την εκλογή του Γιώργου Καραμπέτσου στην προεδρία της ΕΟΠΕ: «Δε θέλω να το συνδέσω γιατί είναι μια διοίκηση που βγήκε πρόσφατα. θα την κρίνουμε τη νέα διοίκηση και μάλιστα αυστηρά αλλά δε θέλω να δω ότι έχει γίνει κάτι επίτηδες. Δε θέλω να είμαι αμερόληπτος. Θα την κρίνουμε αυστηρά. Αλλά θα περιμένουμε να δούμε μήπως και δεν ήταν όπως τα λέμε εμείς. Κατά την άποψή μου δεν ήταν συγκυριακό.

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: «Οι μεταγραφές τελείωσαν αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ τώρα φτιάχνεται. Έχει έρθει ο Στάροβιτς. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και πιστεύουμε ότι την κατάλληλη ώρα θα είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Διαβάστε ακόμη...