«Πρώτη φορά τέτοια σφαγή στο volley»

Ο Κώστας Παϊσιάδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Πρώτη φορά τέτοια σφαγή στο volley»

«Είναι κάποιες στιγμές που εκρήγνυσαι. Σε ένα παιχνίδι συμβαίνουν τα πάντα, μπορεί να γίνει το λάθος από τον προπονητή ή τον διαιτητή. Το θέμα είναι πόσο ακούσια είναι αυτά τα λάθη. Δυο σφυρίγματα στο βόλεϊ, είναι στην κρίση του διαιτητή, η πιαστή και η υπέρβαση είναι καθαρά στην κρίση του διαιτητή. Και τα τρία ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Του είπα, καλά που ο κόσμος δεν γνωρίζει από κανονισμούς γιατί θα έμπαινε μέσα. Είναι σαν να έδινε μονίμως μέσα στην Τούμπα με 25.000 όλα τα σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού

Η παρέμβασή μας, έσωσε τους διαιτητές γιατί ο κόσμος σου λέει υπάρχουν κάποια να διαμαρτυρηθούν για μένα. Οι αποφάσεις του διαιτητή δείχνουν πρόθεση. Θέλεις με τα σφυρίγματα να βάλεις τον κόσμο μέσα στο γήπεδο; Βαθμολογικά δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Δεν ξέρω με ποια λογική αυτός ο άνθρωπος πάνω στη σκάλα σφύριξε έτσι.

Προσπάθησα να μεταπείσω τον κύριο Τσαλόπουλο. Αν καταφέρουμε τέτοιους παράγοντες με τέτοιο ήθος και τέτοιο επιχειρηματικό εύρος να τους αποβάλλουμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας. Αν αξίζω να χάσω. Άσε την ομάδα να χάσει μόνη της.

Πιστεύω θα επέμβει και ο κύριος Κατσαρής να μεταπείσουμε τον κύριο Τσαλόπουλο. Τουλάχιστον στο βόλεϊ ο κόσμος δίνει 3 χρόνια εξετάσεις. Χθες ο κόσμος μπήκε σε άλλο επίπεδο δοκιμασίας. Αφού επέδειξε τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε τέτοια σφυρίγματα του δίνω συγχαρητήρια.

Δεν είναι κακός διαιτητής ο Γεωργιάδης. Γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τη σωρεία σφυριγμάτων όλων υπέρ του Ολυμπιακού»

Διαβάστε ακόμη...