«Κάποιοι ήθελαν να πάρουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας»

Προβληματισμένος τόσο από την διαιτησία όσο και για την απόδοση της ομάδας ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης
«Κάποιοι ήθελαν να πάρουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας»

σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports: «Γίνονται λάθη διαιτητικά στο βόλεϊ. Συμβαίνει. Κάποιοι ήθελαν να πάρουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είμαι ευχαριστημένος κι όχι μόνο σε ότι αφορά το σκορ, αλλά σε πολλά άλλα κομμάτια.

Δεν κύλησε καλά η ομάδα. Ναι μεν χρειάζεται χρόνος, αλλά χρειάζεται κάποια στιγμή η ομάδα να αρχίσει να αποδίδει. Δεν είναι θέμα προσαρμογής του Στάροβιτς, αλλά πολλά κομμάτια. Δεν ξέρω ίσως είναι θέμα φόβου. Σαν να είχαμε φόβο να εκτελέσουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Άγχος, δεν ξέρω πως να το πω.

Είχαμε πολλά νεύρα, μετά μας φταίνε κι άλλα πράγματα. Λάθη διαιτητικά γίνονται, αλλά επικεντρωνόμαστε εκεί και χάνουμε τα υπόλοιπα. Το επόμενο ματς είναι στην Αλεξανδρούπολη, είναι πρωτοφανές να παίζουμε στις 14:30 σε λιγότερο από 48 ώρες. Ίσως και να είναι καλό για να ξεχάσουμε, να ανασυνταχτούμε.

Δεν θέλω να επικεντρώνομαι σε θέσεις, πρέπει να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Έχουμε ικανότητα που πρέπει να βγει».

Διαβάστε ακόμη...