«Θα χτυπήσουμε όλους τους στόχους»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 και μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν χθες(1/2) στην ...ματσάρα με την Τουρ για τους «16» του CEV Cup.
«Θα χτυπήσουμε όλους τους στόχους»

Αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Σάσα Στάροβιτς, στους στόχους της ομάδας και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός του «Δικεφάλου» στον ArenaFM 89.4:

«Δεν γίνεται να είσαι χαρούμενος όταν χάνεις, αλλά με τον τρόπο που ξεκίνησες το παιχνίδι και όπως έληξε, θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι. Το πρώτο σετ το χάσαμε πολύ εύκολα και δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Μετά υπήρχε αντίδραση εγωισμού, μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο και παλέψαμε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Οδηγήσαμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ και χάσαμε στον πόντο. Θέλει κάποιες φορές να είσαι και λίγο τυχερός. Το πρόβλημα μας είναι ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε πολλά παιχνίδια με τον ρυθμό που είχε αυτό. Ήταν ένα σοκ για μας το ξεκίνημα. Στο γαλλικό πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιο ρυθμό».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη χαρά για μας που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια κόσμο. Έχουμε δημιουργήσει ένα δικό μας κοινό, που μας στηρίζουν και θέλουν να βλέπουν και καλό βόλεϊ. Αυτός μας δίνει ελπίδα και για το μέλλον».

Για το ντεμπούτο του Στάροβιτς: «Με ικανοποίησε, πήγε καλά με μόλις μια προπόνηση με την ομάδα. Μπήκε πολύ γρήγορα μέσα στο κλίμα της ομάδας και όσο περνάει ο χρόνος, θα ενσωματωθεί καλύτερα και θα είναι περισσότερο αποδοτικός».

Είναι πρώτος στόχος η Ευρώπη;

«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πρώτες φορές που έχει τόσους πολλούς στόχους και τόσο υψηλούς . Δεν αφήνουμε κανέναν στόχο, είμαστε πρωταθλητές και οφείλουμε να χτυπάμε όλους τους στόχους».

Αναφορικά με το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα γίνει μια πολύ μεγάλη μάχη την Δευτέρα. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον τελικό του Λιγκ Καπ».

Διαβάστε ακόμη...