Για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Για την 12η αγωνιστική της Volley League, ο Δικέφαλος υποδέχεται την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017 στις 14:00 στο PAOK Sports Arena, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο Δικέφαλος προέρχεται από μια σπουδαία νίκη με 1-3 απέναντι στην Novi Pazar για το CEV Cup και θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης συναντιούνται στο PAOK Sports Arena για τρίτη φορά φέτος. Οι δυο προηγούμενες ήταν σε φιλικό αγώνα στις 24/09/2016 και στον αγώνα του League Cup "Νίκος Σαμαράς" στις 16/10/2017, όπου ο διαγώνιος του δικεφάλου, Ερνάρντο Γκόμεζ, τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ. Οι πρωταθλητές κέρδισαν και στις δυο αναμετρήσεις με σκορ 3-0.

Για τον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ένας πολύ δύσκολος μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη αρχής γενομένης από το ματς με την Novi Pazar. Ακολουθούν οι αγώνες πρωταθλήματος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Φοίνικα (εξ'αναβολής αγώνας), την Ορεστιάδα και τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο επαναληπτικός με την Novi Pazar για το CEV Cup και το Final 4 του League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2016-17, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 26-27 Ιανουαρίου 2017.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Κάλλης.
Επόπτες: Μπέλλος Ι., Κύρκος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Διαβάστε ακόμη...