Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Να αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, θα προσπαθήσει ο δικέφαλος την Κυριακή 4/12, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.
Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες (εκτός του Γκόμεζ), σε ένα ματς που η νίκη για τον δικέφαλο είναι μονόδρομος, προκειμένου να κρατηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν γίνει 18 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ηρακλής προηγείται στις νίκες με 13-5 αλλά από τo 2012 o ΠΑΟΚ μετράει σερί νικών 4-0.

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, κεντρικός του ΠΑΟΚ Νίκος Σμαραγδής, δήλωσε: "Έχουμε πολύ κοντά άλλο ένα ντέρμπι. Είναι θετικό πως ο Ηρακλής έχει δυναμώσει και πάλι και έτσι ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον όπως στο παρελθόν. Χάσαμε από τον Παναθηναϊκό γιατί βρεθήκαμε σε κακή μέρα και ο Παναθηναϊκός σε πολύ καλή. Ο χρόνος δουλεύει για μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας και στις ικανότητες μας και όταν θα έρθει η στιγμή που θα κριθούν οι τίτλοι θα είμαστε έτοιμοι. Θα έχουμε τον κόσμο στον πλευρό μας και θέλουμε να του δώσουμε τη χαρά που στερήθηκε την Πέμπτη".

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασειλιάδης

Ο αγώνας θα ξεκινήσει θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το novasports-HD5.

Διαβάστε ακόμη...