"Για το καλύτερο στο Ρέντη"

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι (18:00) κόντρα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα στο SDNA.
"Για το καλύτερο στο Ρέντη"

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών μετά τους τραυματισμούς που υπήρξαν.

Παράλληλα υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ψάξει δικαιολογίες με τις μεγάλες απουσίες που έχει (Γκόμεζ - Ντάντε) και πως θα αναζητήσει παρά την δυσκολία που υπάρχει, το θετικό αποτέλεσμα.

«Η ομάδα μετά την δυσκολία που πέρασε με την Μλάντοστ Καστέλα, αρχίζει κάποια από αυτά τα προβλήματα που υπήρξαν να τα αφήνει στην άκρη. Είμαστε πιο πλήρεις πλέον, ωστόσο υπάρχουν ακόμα θέματα τα οποία δεν τα έχουμε ξεπεράσει» σχολίασε αρχικά για να προσθέσει:

«Παρόλα αυτά, δεν στεκόμαστε εκεί, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, όπως θα κάνουμε και στο Ρέντη. Το σκεπτικό μας πάντα είναι να πάρουμε τη νίκη, δεν θα είναι εύκολο οπωσδήποτε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα στον Ολυμπιακό. Βλέπουμε τις κινήσεις που έχει κάνει το περασμένο καλοκαίρι. Είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τον φετινό Ολυμπιακό, τόνισε πως: «Είναι μια ομάδα επίσης γεμάτη, που έχει σε κάθε θέση καλούς παίκτες. Δεν έχει κυλήσει όμως πολύ το πρωτάθλημα για να ξέρουμε ακριβώς τον τρόπο που θα παίξει, είναι μόλις τρία τα παιχνίδια που έγιναν και από αυτά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εμείς όπως πάντα τέτοια περίοδο, επικεντρωνόμαστε πιο πολύ στον εαυτό μας. Τι μπορούμε δηλαδή να βελτιώσουμε στα κομμάτια τακτικής και προσαρμογής. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη».

Σχετικά με το αν είναι προβληματισμός για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τα δυο του μεγάλα όπλα στο παιχνίδι, ανέφερε:

«Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για μας, δεν μπορούμε να το κρύψουμε, απλώς δεν στεκόμαστε εκεί. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι πηγαίνουμε εκεί και "γλείφουμε" τις πληγές μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο μέλλον. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα παιδιά. Με τις ατυχίες που είχαμε, ο κάθε παίκτης ανέλαβε να βάλει μεγαλύτερο κομμάτι μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την δουλειά που έχει γίνει».

«ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΝΤΑΝΤΕ»

Η συζήτηση δεν θα... μπορούσε να μην πάει στους Γκόμεζ και Ντάντε που είναι στην αποστολή αλλά και για το πότε θα είναι έτοιμος ο τελευταίος.

«Είναι στην αποστολή μαζί μας τα παιδιά αλλά δεν θα παίξουν σίγουρα. Ο Γκόμεζ ήρθε πιο πολύ για την ψυχολογία που μπορεί να δώσει στους υπόλοιπους αθλητές. Ο Ντάντε προχωράει... Έχει πολύ μεγάλη όρεξη και θέληση. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο Ντάντε έχει τεράστια εμπειρία και ικανότητα και αυτό θα το βγάλει. Απλώς δεν είναι μόνο να είναι αυτός έτοιμος, πρέπει όλη η ομάδα να δέσει. Αυτό θα αργήσει λίγο αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, εγώ βλέπω να είναι έτοιμος περίπου στην εβδομάδα που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε ακόμη...