"Τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου"

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ορεστιάδα και τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, στο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας "Νίκος Σαμαράς", η ομάδα του δικεφάλου ήταν αυτή που επικράτησε με 0-3.
"Τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου"

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, απέσπασε θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπήρξε αθλητής για πολλά χρόνια στην ακριτική ομάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό που κάναμε 2 νίκες και φεύγουμε με 6 πόντους από τον Έβρο. Η Ορεστιάδα, σήμερα, μας πίεσε σε κάποια σημεία, αλλά ανταποκριθήκαμε σωστά και στους κρίσιμους πόντους ήμασταν ουσιαστικοί και καταφέραμε να φύγουμε με το 0-3.

Η επιστροφή μου σε αυτό στο γήπεδο σε συνδυασμό με το χειροκρότημα του κόσμου, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για μένα, παρόλο που αγωνίστηκα ως αντίπαλος της Ορεστιάδας. Είδα πολλούς γνωστούς και οικείους ανθρώπους, όπως και αρκετούς συμπαίκτες που μεγαλώσαμε μαζί. Απλά, όπως έχω ξαναπεί, αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου".

Διαβάστε ακόμη...