«Ηγέτης ο Γκόμεζ, τεράστια απουσία»

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα περνώντας με σχετική ευκολία από την έδρα του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη.
«Ηγέτης ο Γκόμεζ, τεράστια απουσία»

Ο Νίκος Σμαραγδής φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89,4 κι αναφέρθηκε στην πρεμιέρα, στο παιχνίδι που έρχεται με την Ορεστιάδα αλλά και για τους αναπάντεχους τραυματισμούς που πλήττουν το τελευταίο διάστημα τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την νίκη στην Αλεξανδρούπολη: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, διότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη και όλοι ξέρουμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Επίσης, ο Εθνικός είναι μία πολύ καλή ομάδα, παίζει καλά κι είναι βέβαιο πως αν δεν εμφανιστείς όπως πρέπει θα έχεις πρόβλημα. Ευτυχώς εμείς φύγαμε αλώβητοι από αυτή την έδρα με σχετική ευκολία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει γίνει μία σωστή επιλογή από την διοίκηση και η ομάδα έχει πλαισιωθεί από καλούς παίκτες. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δεθούμε και βρούμε ομοιογένεια ενώ παράλληλα θα πρέπει να καλύψουμε και τα αναπάντεχα κενά με τους τραυματισμούς (Γκόμεζ, Ανδρεάδης). Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες που είμαστε όλοι μαζί και είναι δύσκολο να δεθούμε άμεσα, ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε δείξει καλά πράγματα στις προπονήσεις και στόχος μας είναι αυτό να βγει στα επίσημα παιχνίδια ενώ ελπίζουμε και να μην υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί»

Για το παιχνίδι με την Ορεστιάδα: «Χωρίς να θέλω να μειώσω την Ορεστιάδα, νομίζω πως η Αλεξανδρούπουλη ήταν καλύτερη ομάδα, όμως είναι δύο κοντινά παιχνίδια και θα είναι δύσκολο. Θα δούμε το βίντεο, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, σίγουρα υπάρχει και η κούραση που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε το 100% κι εφόσον παίξουμε όπως μπορούμε να δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Όταν παίζουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Όπως είπα και πριν, το πιο σημαντικό για εμάς είναι να βρούμε με την ομοιογένεια»

Για τον Γκόμεζ: «Σίγουρα ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός σε σχέση με τον Ανρεάδη. Όλοι μας ξέρουμε την τεράστια αξία του. Είναι ηγέτης όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Αφήνει ένα μεγάλο κενό σε εμάς, όμως πρέπει να το καλύψουμε. Αυτό θα γίνει αν όλοι δώσουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε το υλικό και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να καλύψουμε το τεράστιο κενό που άφησε ο Γκόμεζ».

Διαβάστε ακόμη...