«Δεν είναι βιαστής ο Σεπέδα!»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστα Παϊσιάδη για την περιπέτεια που περνά ο πρώην αθλητής του Δικεφάλου Ρολάντο Σεπέδα.
«Δεν είναι βιαστής ο Σεπέδα!»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και αναφέρθηκε στην ποινή φυλάκισης κατά του πρώην αθλητή του Δικεφάλο Ρολάντο Σεπέδα για τη γνωστή υπόθεση βιασμού στη Φινλανδία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε στενοχωρημένοι με την απόφαση της δίκης και θα το εξηγήσω. Ειδικά για τον Σεπέδα, τον ζήσαμε ένα χρόνο και ξέρουμε ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Όλοι όσοι τον γνωρίζουμε πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν ενέχεται ως μέτοχος στο βιασμό, αλλά καταδικάστηκε για το ότι γνώριζε για τον βιασμό και δεν αντέδρασε. Το βαρύ κατηγορητήριο και η άμεση ενοχή αφορούσε τους Ουριάρτε και Κάλβο. Ο Κάλβο είναι ο Κουβανός που θέλαμε αυτό το καλοκαίρι. Αυτοί είναι που πήραν μέρος στο βιασμό. Ο Σεπέδα κατηγορήθηκε ότι χειροδίκησε εναντίον του προστάτη της κοπέλας. Ο Σεπέδα και Αμπράχαμ γνώριζαν για τον βιασμό και ήταν σε άλλο δωμάτιο. Αυτό για το δικαστήριο θεωρήθηκε άμεση ενοχή για τον βιασμό».

Για το αν προτίθεται να κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη: «Αυτό που μας ενδιαφέρει να λάβει υπ' όψη τους ότι εμείς που τον γνωρίζουμε τον στηρίζουμε. Παίζει μεγάλο ρόλο σε κάποιον που είναι στη φυλακή το τι πιστεύει κάποιος γι' αυτόν. Για μας δεν ήταν ποτέ ένας άνθρωπος που υπήρξε βιαστής και ξέρουμε πως δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει έτσι. Άλλωστε, και η γυναίκα του τον στηρίζει. Για αρχή θα πάνε δύο άτομα να τον δουν και εν συνεχεία θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Παϊσιάδης στο Metropolis 95.5:

Διαβάστε ακόμη...