«Σταματάει οριστικά το βόλεϊ ο Κουρνέτας!»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, και μίλησε για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς,
«Σταματάει οριστικά το βόλεϊ ο Κουρνέτας!»

αναφερόμενος στην επιστροφή του Γκόμεζ στο Παλατάκι, αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Καλμαζίδη. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι ο Βασίλης Κουρνέτας θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Τσαλόπουλου:

Για την επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ: «Είναι μια περίεργη χρονιά γιατί υπάρχουν Ολυμπιακοί Αγώνες. Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει μια κίνηση για να δείξουμε που στοχεύουμε και να δελεάσουμε και τους φιλάθλους ενόψει της κυκλοφορίας των διαρκείας, που θα γίνει σε δέκα περίπου μέρες. Επίσης θέλαμε να δείξουμε και στους χορηγούς το τι γίνεται στην ομάδα σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ».

Για τον Γιάννη Καλμαζίδη: «Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα στη βδομάδα θα ανανεώσει, για να προχωρήσουμε και στα επόμενα».

Για τον Βασίλη Κουρνέτα: «Πριν από πέντε λεπτά μου ανακοίνωσε ότι σταματάει το βόλεϊ. Το έχει σκεφτεί, το έχει μελετήσει και θέλει να σταματήσει τώρα που είναι στην κορυφή. Οι μεγαλύτεροι αθλητές σταματούν στην καλύτερή τους στιγμή, δεν αφήνουν τον εαυτό τους να φθαρεί».

Για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς: «Θα κινηθεί στα ίδιο πλαίσιο η ομάδα. Στο ίδιο μπάτζετ. Αναμένουμε τους όρους που θα ισχύσουν για το Champions League για να πάρουμε την απόφαση αν θα συμμετάσχουμε. Μάλλον θα είμαστε θετικοί σε αυτήν την κατεύθυνση. Θέλουμε να μάθουμε το κόστος της διοργάνωσης. Είναι μόνο για το πρεστίζ άλλωστε».

Διαβάστε ακόμη...