Περί εισιτηρίων ο λόγος ...

Τη μεγάλη χαρά του θριάμβου στο "Μελίνα Μερκούρη" το βράδυ της Παρασκευής, επισκίασε η γνωστοποίηση της τιμής των εισιτηρίων, που ανακοινώθηκε λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας volley!
Περί εισιτηρίων ο λόγος ...

15€ λοιπόν καλούμαστε να πληρώσουμε για να δούμε ιδίοις όμμασι το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και γάβρο! Σε μια πρώτη ανάγνωση η τιμή είναι αλμυρή! Είναι ένα ποσό που σίγουρα θα το σκεφτεί ο μέσος ΠΑΟΚτσής να το δώσει, ειδικά όσοι θα μετακινηθούμε από επαρχία, καθώς εμείς θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τα έξοδα μετακίνησης (βενζίνες - εισιτήρια λεωφορείων).

Σε μια δεύτερη όμως, με δεδομένο τη σημασία του αγώνα (μισός τίτλος είναι το παιχνίδι!), τον τρόπο που η ομάδα πάλεψε και πήρε τα δύο συνεχόμενα διπλά κάνοντάς μας περήφανους, την οικονομική στενότητα που υπάρχει στο τμήμα, καθώς εκεί δεν υπάρχει Ιβάν και το μπάτζετ είναι αρκετά μεγάλο, με κάνει να σκεφτώ πως θα τα δώσω και ας μην τρέχουν από τα μπατζάκια, κόβοντας από κάπου αλλού!

Οι περισσότεροι από εμάς που θα βρεθούμε τη Δευτέρα στην PAOK Sports Arena, έχουμε παρακολουθήσει από ελάχιστα έως καθόλου τη φετινή πορεία της ομάδας από κοντά! Αυτοί που είναι πιο συχνοί "θαμώνες" σίγουρα έχουν εφοδιαστεί από το καλοκαίρι με τα διαρκείας τους, οπότε δεν έχουν θέμα.

Βλέποντας το ζήτημα που προέκυψε και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, νομίζω πως η ομάδα αξίζει τη στήριξή μας, αξίζει να κάνουμε αυτήν την οικονομική θυσία (για άλλους μικρότερη, για άλλους μεγαλύτερη) και να βρεθούμε δίπλα της!   

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...