«Ξέρουν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα!»

O αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε για τη μάχη που θα δώσει σήμερα (8/4) το απόγευμα ο Δικέφαλος, απέναντι στον Ολυμπιακό...
«Ξέρουν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παϊσιάδη στο Metropolis 95,5:

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά έχουμε συνεχή επαφή με την ομάδα στην Αθήνα. Είμαστε ήρεμοι και η ομάδα είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα. Δεν επηρεάζεται η ομάδα από τα λεγόμενα και τις διαδόσεις για θέματα πίεσης και τραμπουκισμού. Θα εξασφαλίσουμε στην ομάδα τις καλύτερες συνθήκες».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Χιμένες σε περίπτωση που προκληθεί: «Και εγώ και ο πρόεδρος συζητήσαμε χθες και για τα παιχνίδια που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το θέμα του σημερινού παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιοι αθλητές του Ολυμπιακού που προσπαθούν να φέρουν τον Χιμένεθ σε κατάσταση να εκραγεί και να ξεφύγει την ώρα του ματς. Έχει πάρει τις κατάλληλες οδηγίες ο Χιμένεθ, γιατί του είπαμε ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Του είπαμε ότι υπάρχουν δύο παιδιά από τον Ολυμπιακό που λειτουργούν με αυτήν τη φιλοσοφία. Το συζητήσαμε από χθες με τον αθλητή και ο Χιμένες δεν είναι μικρό παιδί. Ξέρει να σκέφτεται και ξέρει ότι σήμερα θα τον δουν μάτια από όλη την Ευρώπη. Ας μην το κρύβουμε, είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι τον έχει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ είναι πολυτέλεια».

Για την ατμόσφαιρα κόλασης που ακούγεται ότι θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ προφανώς τόσο οι παράγοντες και οι φίλαθλοι θεώρησαν ότι θα μας νικούσαν εύκολα. Αν τα πράγματα λειτουργήσουν όπως πρέπει, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το γνωρίζουν αυτό ο κ. Πιάτσα και οι αθλητές, αλλά και εμείς. Χάθηκαν δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες και αυτό δεν κρίνει την αγωνιστική αξία των δύο ομάδων. Όταν οι δύο ομάδες παίζουν στο καλό τους σημείο, φαίνεται καθαρά ποιος είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ έχει μέσα τέσσερις προσωπικότητες και μία πέμπτη του Κουρνέτα, που δεν μπορείς να τους βάλεις σαν αθλητές έναν προς έναν απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού».

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Παϊσιάδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...