«Θέλουμε όλους τους παίκτες σε εγρήγορση»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε:
«Θέλουμε όλους τους παίκτες σε εγρήγορση»

«Θέλουμε να έχουμε όλους μας τους παίκτες σε εγρήγορση, ενόψει των αγώνων που μας περιμένουν στα πλέι οφ. Τα παιδιά που συνήθως δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε καλό επίπεδο και να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Το παιχνίδι δεν σηκώνει πολλή ανάλυση και κριτική. Η Παναχαϊκή εμφανίστηκε χωρίς τον βασικό πασαδόρο και χωρίς τους ξένους παίκτες της, συνεπώς το σκορ δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό».

Σχετικά με την επανεμφάνιση του Παντακίδη, για μία φάση στο φινάλε του 1ου σετ, εξήγησε: «Ήταν μια συμβολική κίνηση. Ο Γιάννης είναι ενεργός στις προπονήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Βέβαια, το πρόβλημα που είχε δεν έχει αποκατασταθεί τελείως, ακόμα όμως και στην κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να βοηθήσει σε κάποιες στιγμές. Μέσα στον αγώνα, αλλά και με την ενέργεια που μας δίνει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης, είπε:

«Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε πετύχει τον στόχο της παραμονής από την προηγούμενη αγωνιστική, επειδή ξέρουμε τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ και τα πράγματα εδώ θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, ακόμα και αν παίζαμε κομπλέ. Σήμερα είχαμε μια ευκαιρία να βάλουμε μέσα κάποια παιδιά που δεν είχαν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα πλέι οφ».

Διαβάστε ακόμη...