Φινάλε με Παναχαϊκή και στο βάθος πλέι οφ

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος αύριο (Παρασκευή 01/04, 18:00) την Παναχαϊκή στο "PAOK Sports Arena", για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου Α1 Volleyleague Ανδρών.
Φινάλε με Παναχαϊκή και στο βάθος πλέι οφ

Το παιχνίδι θα έχει μικρή σημασία, αφού και οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, με τον Δικέφαλο να σκέφτεται από τώρα τους ημιτελικούς των πλέι οφ, που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα τον φέρουν για άλλη μια φορά αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα:

«Η απώλεια του Κυπέλλου και ο τρόπος που έγινε αυτό, ήταν κάτι που μας κόστισε και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Αυτά έχει όμως ο αθλητισμός. Ακόμα και εάν κερδίζαμε το Κύπελλο, θα έπρεπε την επόμενη μέρα να το αφήσουμε πίσω μας και να δούμε τον επόμενο στόχο. Αυτό προσπαθούμε, με πείσμα και με διάθεση να αποδείξουμε ότι στα επόμενα παιχνίδια μπορούμε να πετύχουμε αντίθετο, καλύτερο αποτέλεσμα.

Η τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην Παναχαϊκή, δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς ή για τους αντιπάλους, αλλά θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ώστε να έχουμε καλύτερη ψυχολογία και να προετοιμαστούμε για τους ημιτελικούς των πλέι οφ».

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου ο ΠΑΟΚ θα καταλάβει την 4η θέση, ενώ η Παναχαϊκή είναι 8η με 25 βαθμούς, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει αποφύγει τα πλέι άουτ.

Στον αντίστοιχο αγώνα του α' γύρου, στις 22 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 0-3 σετ (19-25, 20-25, 21-25) στην Πάτρα.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κύρκος, Μαυρίδης, Γραμματεία: Λαδάς

 

 

Διαβάστε ακόμη...