Εκτέθηκες ανεπανόρθωτα στα μάτια μας!

Ο ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα κυριολεκτικά αυτοκτόνησε, χάνοντας για 2η συνεχόμενη φορά ένα καταδικό του παιχνίδι από τον γάβρο!
Εκτέθηκες ανεπανόρθωτα στα μάτια μας!

Πέραν από το αγνωστικό, υπάρχει και μία παράμετρος που δεν θα πρέπει να αγνοήθεί από κανέναν μας. Όταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας (και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!), κος Μαυρομάτης, έστειλε τη διοργάνωση στην Αθήνα, αγνοώντας προκλητικά το αίτημα του ΠΑΟΚ να γίνει το F4 στη Βόρεια Ελλάδα, μιας και γίνεται συνεχόμενα κάτω, δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα τα οποία δεν τηρήθηκαν στο ελάχιστο!

Για αυτό το λόγο και ο ΠΑΟΚ διαματυρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο οργανωμένοι, κάτι που δεν συνέβη, αφού στην κερκίδα του γάβρου, εκτός από τα πανό που κρεμάστηκαν στα κάγκελα και αυτά δεν μπορεί να ανήκουν σε μη οργανωμένους, υπήρχαν και επώνυμοι οπαδοί που φυσικά δεν είναι μαθητές σχολείου!

Λίγο πολύ αυτό αναμενόταν, μόνο κάποιοι που ζουν σε παράλληλο σύμπαν δεν πίστευαν ότι δεν θα συμβεί! Ακούστηκαν και συνθήματα υβριστικά, αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε! Ο γάβρος έπαιζε στην έδρα του με τους οπαδούς του στην κερκίδα, την ώρα που δεν ακούστηκε ούτε μισή φορά "ΠΑΟΚ", καθώς κάναμε το λάθος να πιστέψουμε καλή την πίστη τα λόγια τους! Η ευθύνη για εμάς βαραίνει α π ο κ λ ε  ι σ τ  ι κ ά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας που αποδείχτηκε λίγος για να τηρήσει τα συμφωνηθέντα!

Πλέον θα αντιμετωπίζεται από εδώ και πέρα, όπως αντιμετωπίζεται ... ο Τσουκαλάς (παρεπιπτόντως ήταν στο γήπεδο, καθότι μαθητής Γυμνασίου)... Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ! Από κανένα πόστο και σε κανένα τμήμα του Συλλόγου μας!

Διαβάστε ακόμη...