«Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας, η συνέντευξη τύπου ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που ξεκινάει το Σάββατο 26/3...
«Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο τεχνικός του, Γιάννης Καλμαζίδης κι ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κουρνέτας. 

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Βασίλης Κουρνέτας:

«Ευχαριστούμε τον Δήμο για την φιλοξενία. Το σημαντικό είναι ότι γήπεδο θα γεμίσει με μικρά παιδιά κι αυτό είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Για εμάς ένας είναι ο στόχος, η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε διψασμένοι και στο τέλος πιστεύω θα χαμογελάσουμε. Σίγουρα τα περισσότερα final four γίνονται στην επαρχία τα τελευταία χρόνια, αλλά ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας πρέπει να παρακολουθεί από κοντά τέτοια μεγάλα τουρνουά.

Φυσιολογικά, μια τέτοια διοργάνωση θα γέμιζε γήπεδα 10-15.000 θέσεων, όμως ο ελληνικός αθλητισμός μας αναγκάζει να παίρνουμε τόσο αυστηρά μέτρα και πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα και στο εξωτερικό. Για κάτι τέτοιο δεν ευθύνεται φυσικά το βόλεϊ και για αυτό θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Σαν ΠΑΟΚ έχουμε έρθει να διεκδικήσουμε το Κύπελλο όπως και κάθε άλλη ομάδα εδώ. Από την πλευρά μας, πρέπει να δώσουμε δύο μέρες τον καλύτερο μας εαυτό».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: «Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά από το final 4 του League Cup στη Σύρο. Αντιμετωπίσαμε έναν Ολυμπιακό καλό και παθιασμένο. Φυσικά, πρέπει αύριο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε πιο δυνατά. Είμαστε σε καλή κατάσταση κι αν παίξουμε δυνατά θα πάρουμε το Κύπελλο».

Γιάννης Καλμαζίδης: 

«Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αφού πριν λίγο φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία ενός τόσο ωραίου γεγονότος κι εύχομαι να διεξαχθεί όπως τις δύο προηγούμενες χρονιές στην Σύρο, που η διοργάνωση ήταν καταπληκτική. Εύχομαι όλες οι ομάδες να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το τουρνουά: «Η ομάδα μας έχει καλούς αθλητές, είναι σκληρό σύνολο, κάναμε πολύ καλή δουλειά τις προηγούμενες ημέρες και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε».

Για το αν προτιμάει Παναθηναϊκό ή Κηφισιά στον τελικό,: «Η προσέγγιση σε αγώνες Κυπέλλου και πρωταθλήματος είναι διαφορετική. Σίγουρα κάτι δείχνει η πορεία στο πρωτάθλημα της κάθε ομάδας, αλλά βάσει εμπειρίας και ιστορίας είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός. Όμως η Κηφισιά κάνει πολύ καλή πορεία και είναι εξαιρετική ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...