Όλα τα μάτια στον ημιτελικό!

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να υπάρχει απραξία στο ποδόσφαιρο, λόγω της εθνικής ομάδας, στο volley όμως υπάρχει πολύ μεγάλο παιχνιδι στο πρόγραμμα!
Όλα τα μάτια στον ημιτελικό!

Ο λόγος για τον ημιτελικό με τον γάβρο, που είναι  προγραμματισμένος να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 26/3, στις 18:30, στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας".  Ο ... πολυπρόσωπος φετινός ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και να αφήσει στην άκρη την μέτρια έως κακή εικόνα που έβγαλε στα παιχνίδια με γάβρο (εκτός), γριά (εντός), Φοίνικα Σύρου (εντός) και να παλέψει για τον τίτλο που πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Τα αγωνιστικά σκαμπαναβέσματα της ομάδας, παρά τα όσα λεγόταν πως με τον χρόνο η κατάσταση θα βελτιωνόταν, συνεχίζονται και ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό! Ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο...  Η διαφορά με την περσινή ομάδα μέχρι στιγμής (εύλογη η σύγκριση), βρίσκεται στα ψυχικά αποθέματα των παικτών (και το πνεύμα νικητή), που δείχνουν να απέχουν από όσα είδαμε πέρσι. 

Δεν υστερεί σε ποιότητα παικτών ο φετινός ΠΑΟΚ. Η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες και μια νίκη το Σάββατο, εκτός από ουσία θα έχει και ψυχολογικά οφέλη ενόψει της συνέχειας. Στα συν η καθημερινή βελτίωση του Παντακίδη, έλειψε περισσότερο από όσο φανταζόμασταν, και η άνοδος του Γιαμπλόνσκι, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει πράγματα στο παρκέ. Στον αντίποδα υπάρχουν παίκτες που προβληματίζουν (δεν θα μπω στη διαδικασία της ονοματολογίας, όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα ... βλέπουμε), ενώ και κάποιες επιλογές του Καλμαζίδη μέσα στο παιχνίδι, προξενούν απορίες ...

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην κάνω μια αναφορά στο γήπεδο που επιλέχθηκε για να διεξαχθεί η διοργάνωση! Δεν μπορεί κ. Μαυρομάτη να δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ και να στέλνετε και πάλι το Final 4 κοντά στην έδρα του γάβρου! Κάποια στιγμή ας κάνετε τον κόπο να εξηγήσετε την απόφασή σας! Αυτά που ειπώθηκαν για την επόμενη σεζόν και τη δέσμευση ότι το επόμενο Final 4 θα γίνει στην Βόρειο Ελλάδα, εμένα μου ακούγονται σαν κινέζικα, σαν μια δουλοπρεπή στάση!   

   

 

Διαβάστε ακόμη...