Για νέο ξεκίνημα στην Ορεστιάδα

Ένα νέο νικηφόρο σερί θα επιδιώξει να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ από την Ορεστιάδα, όπου αύριο (Δευτέρα 07/03, 18:00 – Novasports 3) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τη 19η αγωνιστική της Α1 Volleyleague Ανδρών.
Για νέο ξεκίνημα στην Ορεστιάδα

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα και την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Σύρου (0-3), έτσι ώστε να πάρουν το «τρίποντο» στο «Νίκος Σαμαράς» και να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες της να τερματίσουν ψηλότερα από την 4η θέση στην κανονική περίοδο.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει έπειτα από απουσία 3,5 μηνών ο Γιάννης Παντακίδης, ο οποίος αφήνει σιγά – σιγά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στα τέλη Νοεμβρίου, αν και δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Ορεστιάδα.

Η ομάδα του Δικέφαλου προπονήθηκε το πρωί της Κυριακής (06/03) στο PAOK Sports Arena και το μεσημέρι αναχώρησε για την ακριτική πόλη, όπου θα προπονηθεί στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» το πρωί της Δευτέρας (07/03) στις 09:00, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα: «Η Ορεστιάδα έχει δείξει βελτίωση, ιδιαίτερα στην έδρα της και το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Την τελευταία εβδομάδα δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Προσπαθούμε να βρούμε μία σταθερή απόδοση και να έχουμε μία διαρκή βελτίωση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να καταφέρουμε να παίζουμε καλύτερα και πιο σταθερά, πράγμα που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας από το ματς της Ορεστιάδας».

Στον αντίστοιχο αγώνα του α' γύρου, στις 10 Δεκεμβρίου, ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-20), στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή Καλμαζίδη στον πάγκο.

Η Ορεστιάδα, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στη Volleyleague, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 4ος με 26 βαθμούς και σε περίπτωση «καθαρής» νίκης θα πλησιάσει στους 3 β. τον Φοίνικα Σύρου, υστερώντας πάντως σε ενδεχόμενο τελικής ισοβαθμίας.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

«Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδας (18:00, Νοvasports 3): ΑΟ Ορεστιάδας – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης

Διαβάστε ακόμη...