Κέρδισαν τον ολυμπιακό, πήραν την κούπα!

Διοργάνωση που θα αφήσει ιστορία ήταν το φετινό «Α.Χριστόπουλος», που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, με τεράστια επιτυχία από τις 18/12, έως την Κυριακή, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων σε δύο παράλληλα τουρνουά, ένα μίνι-παίδων και ένα Εφήβων.
Κέρδισαν τον ολυμπιακό, πήραν την κούπα!

Στην κατηγορία των εφήβων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 13-9 του Ολυμπιακού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Νικολαΐδη που βγήκε MVP της διοργάνωσης ενώ πέτυχε στον τελικό 4 γκολ και συνολικά 32 στο σύνολο των αγώνων.Στον τελικό πέτυχε επίσης 4 γκολ ο Μ.Μπόλκας που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα.

2 γκολ πέτυχε ο Πατρινός Καραβιώτης και από ένα ο πολύ καλός Μ.Διπλαρος και Δ.Γκαρλής , ο Π. Βάγγος και ο Π. Πατσιάς έδωσε λύσεις όταν η ομάδα κολλούσε ενώ ο τερματοφύλακας Στάυρος Μανθογιάννης ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του. Η ομάδα με την καθοδήγηση του Μανώλη Γούναρη και Βαγγέλη Βλαζακη διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι και την ανανεωμένη σύνθεση της ομάδας που ήταν φανερό ότι της έλειπαν παιχνίδια λόγο της φάσης στην οποία βρίσκεται.

Τα μίνι του ΠΑΟΚ παρουσιαστηκαν με προπονητή τους τον έμπειρο Γ. Παπαγιαννακη ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε το τμήμα. Η ομάδα του έχει τεραστια περιθώρια βελτίωσης και με πολύ δουλειά θα έρθουν τα θετικά αποτελέσαμτα για αυτό το πολύ ελπιδοφόρο τμήμα του ΠΑΟΚ.

Στο τουρνουα παραβρέθηκαν οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου (Εφήβων – Νέων Ανδρών) και Νίκος Βενετόπουλος (Παίδων) προσκεκλημένοι του ΝΟΠ.

Πρέπει να τονιστεί η άψογη ενημέρωση εκ μέρους των διοργανωτών, μέσω της σελίδας «Ναυτικος Ομιλος Πατρων» στο facebook, από την οποία έβγαιναν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...