Στον τελικό οι Έφηβοι του πόλο!

Στα πλαίσια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων του πόλο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Ποσειδώνιο την ομάδα της Γλυφάδας με 11-9 και πέρασε στον τελικό....
Στον τελικό οι Έφηβοι του πόλο!

Ο ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, έχοντας τον Νικολαΐδη σε εξαιρετική μέρα, ενώ πολύ καλά λειτούργησε η άμυνα, ακόμη και σε περιπτώσεις που η αθηναϊκή ομάδα είχε παίκτη παραπάνω.

Η σημερινή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη του Δικεφάλου στο τουρνουά και πλέον η ομάδα μας είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα!

Πλέον ο Δικέφαλος περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι Βουλιαγμένη - Παλαιό Φάληρο, με το Π. Φάληρο να είναι το φαβορί.

Τα οκάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-3, 2-3

Τα γκολ του ΠΑΟΚ τα σημείωσαν: Νικολαΐδης 6, Ριζόπουλος 2, Προσινικλής 2, Νάνος 1

...................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αρκετός κόσμος δίνει το παρόν στο Ποσειδώνιο! Ο νικητής του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει το απόγευμα τον νικητή της αναμέτρησης Βουλιαγμένη - Παλαιό Φάληρο

1ο οκτάλεπτο (αναγράφεται πρώτος ο ΠΑΟΚ στο σκορ)

1-0 με πέναλτι ο Νικολαΐδης

1-1 

2-1 Προσινικλής

3-1 Νικολαΐδης

Τέλος 1ου οκταλέπτου

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας ζώνη δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Γλυφάδα, ακόμη και όταν η αθηναϊκή ομάδα είχε παίκτη παραπάνω, ενώ και επιθετικά ήταν εξαιρετικός

2ο οκτάλεπτο

4-1 με πέναλτι ο Νικολαΐδης, το κέρδισε ο ίδιος

5-1 Ριζόπουλος, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή εμφάνιση πάει φουλ για τον τελικό

5-2

6-2 Νικολαΐδης

6-3, ένα λεπτό πριν τη λήξη του οκταλέπτου

Τέλος 2ου οκταλέπτου

3ο οκτάλεπτο

7-3 Nικολαΐδης

7-4, διατηρεί επαφή στο σκορ η Γλυφάδα, τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη

7-5

8-5 Ριζόπουλος

9-5 με πέναλτι ο Νικολαΐδης, έφτασε τα 6 γκολ!

9-6

Τέλος 3ου οκταλέπτου, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το +3 και τον Νικολαΐδη να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες!

4ο οκτάλεπτο

10-6 Νάνος

10-7

10-8 

11-8 άμεση απάντηση από τον ΠΑΟΚ με μακρινό δυνατό σουτ του Προσινικλή

1:35 για το φινάλε, ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό!

11-9

Τέλος 

......................................................................................

Χτες το βράδυ έγινε ένας πραγματικός χαμός, καθώς άλλαξαν προσωρινά τα ζευγάρια με τον ΠΑΟΚ να πρέπει να αγωνιστεί στις 10:00 με το Παλαιό Φάληρο!

Όλα ξεκίνησαν από μια γκέλα των αρμοδίων διότι δε διαβάστηκαν και τα «ψιλά γράμματα» στις προκηρύξεις παρόμοιων πρωταθλημάτων που εκδόθηκαν από την ΚΟΕ.

Μετά το «Χ» του Π. Φαλήρου με τη Γλυφάδα, όλοι ήξεραν ότι η πρώτη ομάδα (του Π. Φαλήρου) κατέλαβε την κορυφή του ομίλου και θα παίξει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής με τον 2ο του άλλου ομίλου της Βουλιαγμένης, με τον ΑΝΟΓ να αγωνίζεται μια ώρα νωρίτερα με τον ΠΑΟΚ.

Τελικά στις 12.30 το βράδυ κι ενώ οι παίκτες των ομάδων ήταν στα κρεββάτια τους και έβλεπαν όνειρα, ο εκ των υπευθύνων του Γραφείου Τύπου της ΚΟΕ Γιάννης Κορακής επικοινώνησε με τους αρμοδίους που ήταν σε δείπνο όλοι μαζί και τους εξήγησε ότι την πρωτιά κατέλαβε ο ΑΝΟΓ επειδή στην ειδική προκήρυξη αναφέρει ότι σε διπλή ισοβαθμία πρώτος βγαίνει αυτός που έχει καλύτερο σκορ με τον 3ο του ομίλου του, στην περίπτωσή μας τον ΝΟ Λάρισας. Κι εκεί ο ΑΝΟΓ έχει γκολ παραπάνω (18-4 κι όχι 17-4 όπως το Π. Φάληρο). (από waterpololive.gr)

Μετά από ενστάσεις και διαβουλεύσεις  δόθηκε εντολή να ισχύσει η καλύτερη διαφορά (συνολική) τερμάτων και έτσι επανήλθαν τα ζευγάρια στην αρχική τους μορφή!!!

Διαβάστε ακόμη...