Η πιο μεγάλη ώρα

Εάν πριν από λίγα χρόνια έλεγε κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε την έξοδο του στην Ευρωλίγκα στο πόλο, θα τον περνούσαν σίγουρα για τρελό...
Η πιο μεγάλη ώρα
Εάν πριν από λίγα χρόνια έλεγε κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε την έξοδο του στην Ευρωλίγκα στο πόλο, θα τον περνούσαν σίγουρα για τρελό, αν όχι για θεοπάλαβο. Κι όμως, η αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ βάλθηκε φέτος να τρελάνει κόσμο με τις επιδόσεις του.

Σήμερα το απόγευμα έχει την ευκαιρία να μας αποτελειώσει και να ολοκληρώσει το φετινό της «θαύμα», επικρατώντας για τρίτη φορά της Βουλιαγμένης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο  πετυχαίνοντας κάτι που δεν το ήλπιζε κανείς, ούτε κι ο έφορος της ομάδας, Τάσος Πετρίδης, ο οποίος από την αρχή της σεζόν πίστευε στις δυνατότητες της ομάδας μας, η αλήθεια είναι όμως ότι ακόμη κι ο ίδιος εξεπλάγην ευχάριστα με την μέχρι τώρα πορεία του "Δικεφάλου".
To παιχνίδι θα αρχίσει στις 7 μ.μ. και θα υπάρχει από το paokmania συνεχής ενημέρωση (live score)

Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το τέλος του αγώνα της Παρασκευής που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο, εκεί όπου η Βουλιαγμένη έσπασε την έδρα και ήθελε μια νίκη για να «τελειώσει» τη σειρά, ύψωσε ανάστημα και πέτυχε μία πολύ σημαντική και ίσως καθοριστική νίκη στην Αθήνα, στην προσπάθεια της εξασφάλισης της τρίτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.

Όπως δήλωσαν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", δεν υπάρχει καθόλου φόβος ενόψει του κρισιμότερου αγώνα στην ιστορία του τμήματος, παρά μόνο προσμονή για την ώρα του αγώνα. Το μόνο που θα μπορούσε να χαλάσει τα όνειρα της ομάδας είναι ο κακός εαυτός της, κάτι το οποίο θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μπαίνοντας δυνατά στην πισίνα, έχοντας ως οδηγό τη μεγάλη νίκη της Κυριακής μέσα στη Βουλιαγμένη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν κι έτσι ο "Δικέφαλος" θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την έξοδο στην Ευρωλίγκα, περιμένοντας και την προσέλευση του κόσμου στο Ποσειδώνιο που θα τον δώσει ώθηση για να πετύχει το στόχο του. Να σημειώσουμε ότι νικητής παίρνει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα και ο ηττημένος θα αγωνιστεί στο Len Trophy.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!

Διαβάστε ακόμη...