Έσπασαν καρδιές στο Ποσειδώνιο

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα  στο Ποσειδώνιο , με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει στην παράταση να κερδίζει δύσκολα  την  Βουλιαγμένη με 7-6
Έσπασαν καρδιές στο Ποσειδώνιο
Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα  στο Ποσειδώνιο , με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει στην παράταση να κερδίζει δύσκολα  τη Βουλιαγμένη με 7-6 και να κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Euroleague της επόμενης περιόδου.

Η σειρά των μικρών τελικών θα μεταφερθεί την Τετάρτη (16/06) στην Αθήνα. Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν πραγματικά συναρπαστικός με τις δύο ομάδες να είναι συνέχεια κοντά στο σκορ και τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι μέχρι το τέλος τους 3ου οκταλέπτου οι αντίπαλοι είχαν πετύχει από 2 μόνο γκολ ο καθένας!

Με το ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη πέρασε μπροστά  με 2-3 αλλά η ομάδα μας με ένα σερί τριών τερμάτων πήρε  προβάδισμα με 5-3. Ένα λεπτό πριν το φινάλε  το σκορ έγινε 5-4 και ο Μπλάνης ισοφάρισε 20'' πριν το τέλος σε 5-5 για λογαριασμό των φιλοξενούμενων , στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί τη λύση έδωσε ο Παυλίδης , ευστοχώντας σε πέναλτι 21'' πριν τη λήξη της παράτασης, που έκανε το 7-6.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-2, 0-0, 3-3.
Παράταση: 1-0, 1-1.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Γκέργκελι 3, Ντούλος 3, Παυλίδης 1.

Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι Γουνάς 2, Μπλάνης 2, Ελμισιάν 1, Καρούντζος 1.

Οι συνθέσεις :

ΠΑΟΚ: Πολίτης, Γαλανός, Σαρησάββας, Αλιχανίδης, Παυλίδης, Κατσουλάκης, Παπαγιαννάκης, Γκέργκελι, Κατρουζανάκης, Χατζηκυριακάκης, Παρασκευόπουλος, Ντούλος, Παπαποστόλου, Χρυσοσπάθης, Παπασπυρόπουλος.

Βουλιαγμένη: Τσαλκάνης, Αναστασιάδης, Μιτελούδης, Μπέιλι, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Μπλάνης, Καρούντζος, Χατζηγούλας, Γουνάς, Δερμιτζάκης, Βλαχόπουλος, Σέλες, Κουρλιάφτης, Πρωτονοτάριος.

 

Διαβάστε ακόμη...