Αντικανονική συμμετοχή;

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μουρίκη κατέθεσε χτες ο ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι ο παίκτης του Πανιώνιου δεν δικαιούνταν  να παίξει ...
Αντικανονική συμμετοχή;
Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μουρίκη κατέθεσε χτες ο ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας του "Δικεφάλου" θεωρώντας ότι ο πολίστας του Πανωνίου αγωνίστηκε στο χτεσινό παιχνίδι χωρίς να το δικαιούται, κατέθεσαν ένσταση κακής συμμετοχής ρίχνοντας το μπαλάκι της τελικής απόφασης στην  Αθλητική Δικαιοσύνη.

Ο Μουρίκης στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό αποβλήθηκε, όπως άλλωστε φαίνεται και στο φύλλο αγώνα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας  του πόλο ο παίκτης  δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο Πανιώνιος μετά τον τελικό Κυπέλλου δεν συμμετείχε σε άλλο επίσημο παιχνίδι και συνεπώς  η ποινή όπως είναι λογικό θα έπρεπε να μεταφερθεί στον αγώνα των play off κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Πανωνίου -είτε αγνόησαν τον κανονισμό είτε δεν το ήξεραν- χρησιμοποίησαν τον παίκτη σα να μην τρέχει τίποτε και τώρα η οριστική απόφαση θα πρέπει να παρθεί από την αθλητική δικαοσύνη.

Θυμίζουμε πάντως ότι το 2ο παιχνίδι της σειράς θα γίνει τη Δευτέρα 7/6, στο Ποσειδώνιο και πλέον αποκτά αυξημένο ενδιαφέρον ...

Διαβάστε ακόμη...