Στους "4" το πόλο

Έσπασαν καρδιές στο Ποσειδώνιο, σε ματς που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ
Στους "4" το πόλο
Σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο πριν από λίγο το Π. Φάληρο με 12-11  και προκρίθηκε στους "4" της Α1 του πόλο ανδρών.
Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στο φινάλε όταν οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν  στην τελευταία τους επίθεση, ενώ στην προηγούμενη  το σουτ του  Ντούλου βρήκε το δοκάρι. Για την ιστορία αυτός που έχασε το σουτ για το Παλαιό Φάληρο ήταν ο κροάτης Χρβόγιε Κόλιανιν. Αν ευστοχούσε θα έστελνε το ματς στην παράταση.
Για να πάρουμε τα πράματα από την αρχή: Ο "Δικέφαλος" μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του δεύτερου οχταλέπτου 8-5,  δείχνοντας ότι  μια εύκολη νίκη προδιαγραφόταν. Η διαφορά διατηρήθηκε στα επίπεδα του +3 και με τη λήξη του 3ου 8λέπτου, όμως η χαλάρωση στην άμυνα και κάποιες  κακές επιλογές στην επίθεση έφεραν τους φιλοξενούμενους να γίνονται απειλητικοί και να διεκδικούν ακόμα και τη νίκη. Τελικά ο ΠΑΟΚ κέρδισε και οι παίκτες πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία σαν μικρά παιδιά.
O "Δικέφαλος" μετά τη σημερινή νίκη κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος πόλο  και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Το τμήμα πόλο λοιπόν γίνεται ένα ακόμα τμημα του συλλόγου που θα πάρει σε λίγους μήνες "άρωμα Ευρώπης"...
Έτσι κάνοντας μια μίνι αναφορά, το τμήμα του πόλο, του μπάσκετ, του χάντμπολ, του γυναικείου ποδοσφαίρου  και φυσικά η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο στα ευρωπαϊκά σαλόνια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!!!

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-2, 2-2, 2-4Πέναλτι: 1-0

ΠΑΟΚ: Ντούλος 3, Παπαγιαννάκης 3, Κατσουλάκης 2, Κατρουζανάκης, Χατζηκυριακάκης, Γκέργκελι, Παυλίδης.
Π. Φαλήρου : Κολιάνιν 2, Μητρόπουλος 2, Κόχειλας 2, Παπαδόπουλος, Κουτσιάλης, Δικαίος Αφρουδάκης, Γενηδουνιάς.

Όσον αφορά τη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, με μειονέκτημα έδρας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνειτο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και ο δεύτερος τη Δευτέρα στο Ποσειδώνιο.

Διαβάστε ακόμη...