Οδυνηρός αποκλεισμός στο Ποσειδώνιο!

Για τον αγώνα μπαράζ του F4 Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΓΣ Περιστερίου, γνωρίζοντας την ήττα με 8-10.
Οδυνηρός αποκλεισμός στο Ποσειδώνιο!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, χάρη σε γκολ του Καλαϊτζή στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ισοφάρισαν σε 1-1, ωστόσο τα γκολ των νεοαποκτηθέντων Ράντονιτς και Κολμπένοφ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ Prima Holidays, με το 3-1 να είναι και τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Πάνου Βέργου διατηρούσαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων μέχρι και τα μισά του, 4-2. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με δύο δικά τους τέρματα, 4-4, για να βάλει και πάλι μπροστά τον Δικέφαλο ο Κολμπένοφ, με το 5-4 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays όχι μόνο έχασε το προβάδισμα που είχε αλλά βρέθηκε και πίσω στο σκορ με 6-7, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το πρώτο προβάδισμα τους στο παιχνίδι. Ο Παυλίδης ισοφάρισε σε 7-7, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τέταρτη και καθοριστική για την αναμέτρηση περίοδο, οι δύο ομάδες ήταν άστοχες στις πρώτες επιθέσεις τους. Ο Κολμπένοφ ήταν εκείνος που έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Δικέφαλο, 8-7, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 8-8. Στο τελευταίο τρίλεπτο, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να επιστρέψει από τα δύο τέρματα που έμεινε πίσω, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό με 8-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για την 13η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 2-3, 1-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays(Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 4, Προσινικλής Ν., Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Αντιβαλίδης

......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

8-10

8-9

8-8

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 8-7, σκόρερ και πάλι ο Κολμπένοφ.

4ο οκτάλεπτο

Τέλος 3ου οκταλέπτου

7-7, γκολ για τον Δικέφαλο με τον Παυλίδη, στα ίσα και πάλι το ματς

Χαμένες εκατέρωθεν επιθέσεις

Τάιμ άουτ για τον ΠΑΟΚ

6-7

6-6, ισοφαρίζει το Περιστέρι

6-5, μπροστά ο ΠΑΟΚ, σκόρερ και πάλι ο Κολμπένοφ.

5-5

3ο οκτάλεπτο

Τέλος 2ου οκταλέπτου

5-4 Κολμπένοφ

4-4 Κουκουμάκης

4-3, μειώνει και πάλι στο γκολ το Περιστέρι

4-2 Καλαϊτζής

3-2

2ο οκτάλεπτο

Τέλος 1ου οκταλέπτου

3-1 Ράντονιτς

Χαμένες οι τελευταίες επιθέσεις και από τις δύο ομάδες 

2-1 Κολμπένοφ

1-1

1-0 Καλαϊτζής

1ο οκτάλεπτο

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Διαβάστε ακόμη...