Λύγισε στο τέλος...

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays φιλοξένησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΝΟ Γλυφάδας από τον οποίο γνώρισε την ήττα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με 8-9.
Λύγισε στο τέλος...

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και στα μέσα της περιόδου ήταν ισόπαλες 3-3 με τον Δικέφαλο να παίρνει προβάδισμα στο τέλος του οκταλέπτου με 4-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι άμυνες ήταν σφιχτές, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays πήρε προβάδισμα 5-3, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 5-4 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές το σκορ με 6-6 και 7-7, με τον Δικέφαλο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει την διαφορά των τερμάτων.

Στην αρχή του τέταρτου και τελευταίου οκταλέπτου, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays έμεινε πίσω για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 7-8, από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Πάνου Βέργου πάλεψαν για την επιστροφή αλλά δεν τα κατάφεραν με το τελικό σκορ να είναι 8-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-1, 2-3, 1-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ, Προσινικλής Ν., Βοζίκης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Μουρατίδης, Αντιβαλίδης

Διαβάστε ακόμη...