Μοναδικός σημαιοφόρος πλην Αττικής και νήσων!

Σε ένα άθλημα, όπου οι συνθήκες για τον ΠΑΟΚ MORRIS είναι εξαιρετικά δύσκολες, τόσο στην προσέλκυση αθλητών, όσο και στην εύρεση ικανού αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικών, η ομάδα ανταποκρίθηκε στον στόχο
Μοναδικός σημαιοφόρος πλην Αττικής και νήσων!

της που ήταν η κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη εξάδα, τερματίζοντας στην 5η θέση της τελικής φάσης των play-offs, και κέρδισε το δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα .

Ο Δικέφαλος κερδίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κατάφερε να πραγματοποιήσει τον βασικό του στόχο την φετινή σεζόν, να μπεί στην εξάδα και κατ'επέκταση στα play-offs όπως προείπαμε. Με εκείνη την νίκη ως οδηγό το σύνολο των «ασπρόμαυρων» θέλησε να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Δικέφαλος στάθηκε στο ύψος του, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου εναντίον του Υδραϊκού εκτός έδρας με 8-9, κατακτώντας την 5η θέση της τελικής βαθμολογίας.

Διαχρονικά το μεγάλο πρόβλημα του τμήματος Υδατοσφαίρησης του ΠΑΟΚ είναι ότι, το πόλο είναι ένα άθλημα, το οποίο κατοικοεδρεύει στην Αθήνα και στα νησιά. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι στην Βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην γίνονται ανταγωνιστικοί φιλικοί αγώνες και καλή προετοιμασία. Όλα αυτά συν το γεγονός ότι σε κάθε εκτός έδρας αγώνα η ομάδα αναγκάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα και στην Νότια Ελλάδα γενικότερα, αλλά και οι μεταγραφές αθλητών, το κόστος των οποίων ανεβαίνει λόγω των εξόδων διαμονής, δημιουργούν υπέρογκα κόστη, τα οποία επιβαρύνουν τον συνολικό προυπολογισμό, εις βάρος της ανταγωνιστικότητας του τμήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Θανάση Κατσαρή, τον Γενικό Γραμματέα κ. Θανάση Καπετανάκη, στην διοίκηση του Συλλόγου και ιδιαίτερα στον Γενικό Αρχηγό Υγρού Στίβου κ. Γιάννη Ελευθεριάδη, στα στελέχη του τμήματος, καθώς και τον προπονητή Πάνο Βέργο, ο οποίος θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας, που καταφέρνουν και διατηρούν τόσα χρόνια ανταγωνιστικό το τμήμα υπ'αυτές τις δυσμενείς συνθήκες.

Διαβάστε ακόμη...