Έκλεισε τη σεζόν με διπλό!

Για τα play offs της Α1 Εθνικής Κατηγορίας του πρωταθλήματος πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, του Υδραϊκού με 9-8 και κατέλαβε την 5η θέση...
Έκλεισε τη σεζόν με διπλό!

 Τον τελευταίο του αγώνα έδωσε το τμήμα Υδατοσφαίρισης ΠΑΟΚ MORRIS για τα play-offs του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, όπου και επικράτησε του Υδραϊκού με 8-9, κατακτώντας την 5η θέση της τελικής βαθμολογίας!

Σε ένα άθλημα, όπου οι συνθήκες για τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολες, τόσο στην προσέλκυση αθλητών από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, όσο και στην έρευση αντιπάλου ικανού ακόμη και για τη διεξαγωγή φιλικών, η ομάδα θεωρείται ότι ανταποκρίθηκε στον στόχο της που ήταν η κατάληψη μία θέσης στην πρώτη εξάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ΠΑΟΚ ΜΟRRIS δεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να δώσει το πάτημα στους αντιπάλους να προηγηθούν με 3-0 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, σκοράροντας δύο φορές συνεχόμενα από τη θέση του φουνταριστού, μείωσε σε 3-2, ωστόσο οι γηπεδούχοι άνοιξαν και πάλι τη διαφορά στα τρία τέρματα, 5-2, με το Διονύση Καρούντζο να απαντάει στη λήξη, διαμορφώνοντας το 5-3 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Χρήστος Παυλίδης, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από την περιφέρεια, έγραψε το 5-4, με τη διαφορά να ανοίγει ξανά, λίγο αργότερα, στα 2 γκολ, 6-4. Ο Παύλος Μουρατίδης, παραβιάζοντας δύο συνεχόμενες φορές την εστία των αντιπάλων, ισοφάρισε σε 6-6, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο. Στην τέταρτη περίοδο, ο Διονύσης Καρούντζος, έδωσε για πρώτη φορά στον αγώνα το προβάδισμα στο Δικέφαλο, 6-7, με τον Υδραϊκό να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 7-7. Με γκολ από την περιφέρεια, ο Γιάννης Κεχαλάρης έγραψε το 7-8, ενώ ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος από τη θέση του φουνταριστού έστειλε τη διαφορά στο +2, 7-9. Η αντεπίθεση του Υδραϊκού, διαμόρφωσε το 8-9, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο νικητής της αναμέτρησης!

Η ομάδα του Δικεφάλου, χωρίς τον Πάνο Βέργο στον πάγκο αλλά στις κερκίδες, καθώς είχε τιμωρηθεί στην προηγούμενη αναμέτρηση με κόκκινη κάρτα, στάθηκε στο ύψος της, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Με την κατάληψη της 5ης θέσης ο Δικέφαλος κέρδισε το δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

.................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς

Τέλος

Τρίτη ποινή του Τσαχειλίδη.

8-9

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ στο συν 2 με σκόρερ τον Χαραλαμπόπουλο

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλ πρώτη φορά μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ με  γκολ του Κεχαλάρη

6:13 για τη λήξη του παιχνιδιού.

Από μια αποβολή οι Τσαχειλίδης και Χαραλαμπόπουλος.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 7-7 με Καρούντζο

4o οκτάλεπτο:

Λήξη του τρίτου οκταλέπτου

Αποβολή του Μουρατίδη

7-6

6-6, στα ίσια το ματς με Μουρατίδη

Απόκρουση του Τζωρτζάτου σε κόρνερ.

6-5, σκόρερ ο Μουρατίδης

Χαμένη επίθεση για τον ΠΑΟΚ.

6-4

ΓΚΟΟΟΛ 5-4 με σκόρερ τον Παυλίδη

3ο οκτάλεπτο:

Ημίχρονο

5-3 με Καρούντζο

Τάιμ άουτ για τον ΠΑΟΚ.

Απόκρουση του Τζωρτζάτου σε σουτ του Χονδροκούκη.

1:47 για τη λήξη του οκταλέπτου.

5-2

4-2

Μειώνει και άλλο ο ΠΑΟΚ 3-2, σκόρερ ο  ο Χαραλαμπόπουλος

Γκολ για τον ΠΑΟΚ 3-1, με Χαραλαμπόπουλο

Βγάζει την άμυνα ο ΠΑΟΚ.

2ο οκτάλεπτο:

Τέλος πρώτου οκταλέπτου

3-0

Τάιμ αουτ για τον ΠΑΟΚ.

2-0

1-0

1ο οκτάλεπτο:

Ξεκίνησε το ματς

Διαβάστε ακόμη...