Ήττα από τον ΑΝΟΓ και ... αποκλεισμός!

Για το Κύπελλο Ελλάδας του πόλο, ο ΠΑΟΚ έχασε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-8 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης...
Ήττα από τον ΑΝΟΓ και ... αποκλεισμός!

Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Γιουράι Ζάτοβιτς, γράφοντας το 1-0 με τον ΑΝΟΓ να ισοφαρίζει στην επόμενη επίθεση σε 1-1. Το προβάδισμα στον Δικέφαλο έδωσε ο Διονύσης Καρούντζος, ο οποίος στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έκανε το 2-1, με τη Γλυφάδα να απαντάει σε 2-2. Στο 2.30 ο ΑΝΟΓ πέρασε για πρώτη φορά μποστά με 2-3 σκορ, ωστόσο ο Νίκος Σαρησάββας, με γκολ του, έφερε το σκορ «στα ίσια», 3-3, κλείνοντας έτσι το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, μετά από 3' σκληρής άμυνας, ο Δικέφαλος επέτρεψε στον αντίπαλο να προηγηθεί με 3-4, με τον Τζωρτζάτο όμως στη συνέχεια να κατεβάζει ρολά και να αποκρούει θεαματικά τόσο σε τετ α τετ όσο και σε σουτ από την περιφέρεια. Η εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα των παικτών του Δικεφάλου διατήρησε το επιμέρους σκορ σε 0-1, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με συνολικό σκορ 3-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Γιουράι Ζάτοβιτς πέτυχε, με γκολ του στο 06.30, το 4-4, με τον αντίπαλο να ανταπαντάει με ένα σερί δύο γκολ σε 4-5 και 4-6. Τη διαφορά μείωσε σε 5-6, ο 17χρονος Γιάννης Κεχαλάρης με ένα θεαματικό γκολ ύστερα από πάσα του Aria Soleimanipak, με τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο να ισοφαρίζει σε 6-6 απ' τη θέση του φουνταριστού.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Γιάννης Κεχαλάρης, με ένα ακόμη "απίστευτο" γκολ έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο, γράφοντας το 7-6, με τους αντιπάλους να μην το αφήνουν αναπάντητο, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 7-7. Mόλις 02.30 πριν τη λήξη του αγώνα, η Γλυφάδα πέρασε μπροστά, 7-8, σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως τη λήξη του αγώνα, με τον Δικέφαλο να μην πετυχαίνει το σκοράρισμα που θα του έδινε έστω την ισοπαλία, πηγαίνοντας το ματς στην παράταση.

Η ομάδα, για ακόμη μία φορά, έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ότι έχει αρχίσει να εμφανίζει το πραγματικό της πρόσωπο και τώρα πλέον συνεχίζει με στραμμένη την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Παρόντες στο κολυμβητήριο ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, καθώς και οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Στίβου, οι οποίοι παρευρέθηκαν σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, στα πλαίσια του προγράμματος «PAOK Family».

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-1, 3-2, 1-2

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας, Σγουρίδης, Νάνος, Κεχαλάρης 2, Καρούντζος 1, Παυλίδης, Soleimanipaok, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Κουγιούνης

............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

Δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε ο Κόχειλας ...

Άστοχος ο Ζάτοβιτς σε πολύ κρίσιμη επίθεση! Δοκάρι η επίθεση των φιλοξενούμενων, μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό!

7-8

Μπήκαμε στο τελευταίο τρίλεπτο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

7-7 στα μισά του οκταλέπτου 

7-6 Κεχαλάρης

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και προκριθεί σήμερα, θα το "χρωστάει" σε μεγάλο βαθμό στον Τζωρτζάτο, που με πολλές σωτήριες επεμβάσεις απεσόβησε γκολ των παικτών της Γλυφάδας

4ο οκτάλεπτο

Τέλος 3ης περιόδου

6-6 στα ίσα ο ΠΑΟΚ με τον Χαραλαμπόπουλο!

5-6 Κεχαλάρης

4-6 σημαντικό προβάδισμα 2 τερμάτων οι φιλοξενούμενοι

4-5

4-4 Ζάτοβιτς

3ο οκτάλεπτο

Τέλος 2ης περιόδου

Χαμένο πέναλτι (Καρούντζος) για τον ΠΑΟΚ

Πολύ καλή η παρουσία του Τζωρτζάτου ως τώρα κάτω από τα δοκάρια μας! 

3-4 μετά από χαμένες επιθέσεις εκατέρωθεν

2ο οκτάλεπτο

Τέλος 1ης περιόδου

3-3 Σαρησάββας

2-3

2-2

2-1 Καρούντζος

1-1

1-0 Ζάτοβιτς

1ο οκτάλεπτο

Το παιχνίδι ξεκίνησε ... 

Διαβάστε ακόμη...