Μεγάλο διπλό στην Αθήνα!

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 7-6...
Μεγάλο διπλό στην Αθήνα!

Tην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ MORRIS ο οποίος πήρε την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του με 6-7, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, πληρώνοντας τους γηπεδούχους με το "ίδιο νόμισμα" αφού πέτυχε με την σειρά του την ολική ανατροπή ευρισκόμενος στην αρχή του αγώνα πίσω με 3-0.Στο φετινό πρωτάθλημα ο Δικέφαλος δικαιούται να θεωρεί την Αθήνα δεύτερη έδρα του αφού έχει πετύχει 3 νίκες εντός Λεκανοπεδίου.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος έδειξε αγωνιστική συνέπεια στην αμυντική του συμπεριφορά, προεξάρχοντος του τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη αλλά και γενικά όλης της ομάδας ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα σπάταλος στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στην επίθεση, μη εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα σε δύο κλασικές περιπτώσεις.Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο οκτάλεπτο, με μόνη διαφορά τα δύο παρθενικά γκολ του Νίκολα Τομάσεβιτς με τα χρώματα του ΠΑΟΚ τα οποία αποδεικνύουν την σταδιακή του ένταξη στο σύνολο της ομάδας.Τα αρνητικά του Δικεφάλου στο πρώτο ημίχρονο η φλυαρία του στον παίκτη παραπάνω με μόνο 2/5 προσπάθειες.

Aκόμα πιο βελτιωμένος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS στο τρίτο οκτάλεπτο όπου με ένα επιμέρους 1-2 πλησίασε στο ένα γκολ με 5-4.Στα αξιοδημείωτα του οκταλέπτου η αποβολή του έφορου Τάσου Πετρίδη για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους.Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος με τεράστια ψυχικά αποθέματα και βγάζοντας την δουλειά που γίνεται όλο αυτό τον καιρό στο τμήμα επικράτησε με 6-7, με επιμέρους σκορ 1-3 κάνοντας την ολική ανατροπή.

Για τον ΠΑΟΚ σκόρερς ήταν οι Τομάσεβιτς με 3 γκολ ο οποίος ξεκίνησε την απόσβεση της μεταγραφης, Τσολακουδης 3 γκολ, Σαρησσάβας 1 γκολ. Πολύ καλός ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης, χωρίς να υστερήσει κανένας.

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ MORRIS: 6-7 (2-0, 2-2, 1-2, 1-3)

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Νάνος, Τσολακούδης 3, Μουρατίδης, Παυλίδης, Τομάσεβιτς 3, Τίγκας, Προσινικλής Π., Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Κουλούρης, Σιώπκας

 


Διαβάστε ακόμη...