Έκανε το break, βλέπει 3η θέση!!!

Τεράστιο διπλό της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, που κέρδισε εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-9 και είναι κοντά στο να πάρει την 3η θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του!!!
Έκανε το break, βλέπει 3η θέση!!!

Εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Σιορδίλη, που αντικατέστησε τον Καραμπέτσο μετά την αποβολή του, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο της αναμέτρησης!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 1ο οκτάλεπτο με γκολ του Παποστόλου, οι γηπεδούχοι απάντησαν πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Παπούκα και Παπανικολάου, για να έρθει ο Σάριτς με ωραίο σουτ να ισοφαρίσει 2-2. Το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον ΑΝΟΓ να σκοράρει με 15" πριν την ολοκλήρωσή του (3-2)...

Στο 2ο οκτάλεπτο,  με εξαιρετικό γυριστό του Νικολαΐδη έγινε το 3-3 και ο Σάριτς έδωσε νέο προβάδισμα στον Δικέφαλο με 3-4, ενώ λίγο αργότερα ο Τσολακούδης με σκαστό σουτ διαμόρφωσε το 3-5! Ο Παπανικολάου μείωσε σε 4-5 και ο Χατζηγούλας 12" πριν τη λήξη της περιόδου ισοφάρισε και πάλι σε 5-5, σκορ με το οποίο έκλεισε το οκτάλεπτο!

Το 5-6 έγινε με εύστοχο πέναλτι του Νικολαΐδη, ο Ρομπόπουλος στην κόντρα πέτυχε το 6-6, ακολούθησαν δύο τέρματα των Κατσαούνη - Νικολαΐδη (7-7), για να έρθει ο Σκουμπάκης στα 9" πριν λήξει η 3η περίοδος να γράψει το 8-7...

Και φτάσαμε στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, εκεί όπου κρίθηκαν όλα. Οι παίκτες του Βέργου παίζοντας εκπληκτική άμυνα δεν δέχθηκαν γκολ, ενώ αντίθετα ο Νικολαΐδης με πέναλτι και ο Σάριτς 3 λεπτά πριν το φινάλε, χάρισαν στον ΠΑΟΚ μια τεράστιας σημασία νίκη, την ώρα που ο Πάνος Βέργος φώναζε στους παίκτες μας: ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-2, 0-2

Τα γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ, σημείωσαν οι: Παπαποστόλου, Σάριτς 3, Νικολαΐδης 4, Τσολακούδης, 

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 4/5 στο Εθνικό Κολυμβητήριο και με νίκη ο ΠΑΟΚ κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία του την 3η θέση στο πρωτάθλημα!!!    

Διαβάστε ακόμη...