"Το θέλαμε πολύ να προκριθούμε"

Ο Νίκος Τσολακούδης, δήλωσε πως στο καθοριστικό 4ο οκτάλεπτο, η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε τελικά στη νίκη με ανατροπή ...
"Το θέλαμε πολύ να προκριθούμε"

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: "Το παιχνίδι το ζήσαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο, μπήκαμε μέσα με πολύ καλή ψυχολογία, έχοντας και το 1-0 από το προχτεσινό ματς και με τον τρόπο που πήραμε σε αυτό τη νίκη, είπαμε πριν το παιχνίδι να το ευχαριστηθούμε και πιστεύω πως αυτό έγινε, κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα"

Για το τελευταίο οκτάλεπτο του παιχνιδιού σχολίασε: "Πιστεύω βγήκαμε στο τέταρτο οκτάλεπτο πολύ δυνατά, πιο δυνατά από τον αντίπαλο και αυτό οφείλεται πιστεύω στο πολύ καλό κλίμα που έχει η ομάδα και στο ότι θέλαμε με οποιοδήποτε τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Όσο για τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό που ακολουθούν...: "Τα ματς με τον ολυμπιακό σίγουρα είναι ένα μάθημα για κάθε παίκτη και ειδικά για εμάς τους μικρούς, γιατί ο αντίπαλος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πιστεύω ότι θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο και θα δούμε εκείνη τη στιγμή τι θα γίνει" 

 

Διαβάστε ακόμη...