"Είναι απίστευτο αυτό που πετύχαμε"

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο, Πάνος Βέργος, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη πρόκριση επί του βάζελου, τόνισε πως η ομάδα, έχει το σθένος στα τελευταία κρίσιμα λεπτά να αγωνίζεται και να κερδίζει παιχνίδια.
"Είναι απίστευτο αυτό που πετύχαμε"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά είπε: "Είναι απίστευτο αυτό που πετύχαμε, γιατί η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουμε βέβαια έναν  εξαιρετικό τερματοφύλακα και δύο πολύ καλούς ξένους παίκτες. Είχαμε βάλει αρχικά έναν στόχο να μπορέσουμε να μπούμε στα play offs, η ομάδα έδειξε ότι ήθελε να κάνει και το κάτι παραπάνω και αφού καταφέραμε και κερδίσαμε στο θρίλερ που παίχτηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον παναθηναϊκό, θα ήταν άδικο σήμερα να μην περάσουμε! Ομολογώ ότι αιφνιδιαστήκαμε πάλι στην αρχή, μείναμε 3-0 πίσω στο σκορ, κυνηγούσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά αποδείξαμε όπως και στην Αθήνα, ότι παρότι η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες, έχει το σθένος στα τελευταία κρίσιμα λεπτά να αγωνίζεται και να κερδίζει το παιχνίδι"

Όσο για το τι έκρινε την πρόκριση στη σειρά των αγώνων με τον παναθηναϊκό, σχολίασε: "Το καθοριστικό ήταν το τελευταίο οκτάλεπτο στην Αθήνα, που μπήκαμε με 6-1 πίσω στο σκορ και καταφέραμε να κάνουμε ένα 5-0, να οδηγήσουμε το παιχνίδι στα πέναλτι και να προκριθούμε. Νομίζω πως αφού έγινε αυτό το απίστευτο για μένα, σε εκείνο το παιχνίδι, ήταν στο χέρι μας η πρόκριση, κάτι το οποίο αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα"

Για τα ματς με τον ολυμπιακό που ακολουθούν, δήλωσε: "Εντάξει ο ολυμπιακός, έχει ένα μπάτζετ το οποίο είναι δυσθεώρητο για εμάς, έχει μαζέψει όλη την εθνική Ελλάδας, έχει στο ρόστερ του κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, θέλει να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς από πλευράς μας, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν, και ότι προκύψει. Εμείς πάντα θέλουμε να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. Αν δικαιούμαστε να κερδίζουμε, να κερδίζουμε, αν πρέπει να χάσουμε αλλά να έχουμε παίξει αυτό που πρέπει, να χάσουμε. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται τώρα και μαθαίνει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πάντως. Να κάνουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι τίποτε δεν ήταν τυχαίο μέχρι τώρα " 

Διαβάστε ακόμη...