"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάς δίνει δύναμη"

Ο φουνταριστός του ΠΑΟΚ MORRIS και «βενιαμίν» της ομάδας, Δημήτρης Νικολαΐδης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr τόσο για τον πρώτο αγώνα της Αθήνας, όσο και για τον επικείμενο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα play-offs του Πρωταθλήματος.
"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάς δίνει δύναμη"

Πώς φτάσαμε σε αυτή την επική ανατροπή;
Ξεκινήσαμε, με μια υπερβολική σιγουριά η οποία κατέληξε μέχρι το ημίχρονο μοιραία διότι κάναμε κάποια μεγάλα λάθη τα οποία έφεραν το σκορ 6-1 στο τρίτο οκτάλεπτο. Όμως μετά σοβαρευτήκαμε και αποφασίσαμε όλοι σαν ομάδα να παλέψουμε και να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και έτσι φτάσαμε στα πέναλτι και δείξαμε την δύναμη μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Παρασκευής. Πώς το αντιμετωπίζει η ομάδα;
Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πολύ κρίσιμο, αν και το το θετικό είναι ότι έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι της Αθήνας και στη σημερινή προπόνηση θα δουλέψουμε τα λάθη που κάναμε εκεί. Η σκέψη μας είναι μόνο στη νίκη!

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα ήθελα να πω πως χρειαζόμαστε τη στήριξή του, μιας και το παιχνίδι της Παρασκευής είναι ίσως το πιο κρίσιμο όλης της χρονιάς! Πραγματικά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας δίνει δύναμη και τον θέλουμε δίπλα μας για να πάρουμε τη νίκη!

Διαβάστε ακόμη...