Πάμε για την πρόκριση!

Μετά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτός έδρας νίκη απέναντι στον παναθηναϊκό, η ομάδα Πολο του ΠΑΟΚ πηγαίνει στον αγώνα της Παρασκευής (6/4) με στόχο την νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά των play offs του πρωταθλήματος!
Πάμε για την πρόκριση!

Στον πρώτο αγώνα, οι παίχτες του Πάνου Βέργου, με μια πραγματική κατάθεση ΨΥΧΗΣ κατάφεραν και στο τελευταίο (από τα τέσσερα οκτάλεπτα του αγώνα) γύρισαν το σκορ από 6-1 σε 6-6 (!) κερδίζοντας έπειτα στη διαδικασία των πέναλτι!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15.00μ.μ στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης (απέναντι απο τις Β' φοιτητικές εστίες του Α.Π.Θ.) και η ομάδα έχει απευθύνει κάλεσμα στήριξης προς τους οπαδούς και φίλους του Δικεφάλου!

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πέρα από τη συμμετοχή στα Play offs, η ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει και την παρουσία της στο final 4 του κυπέλλου Ελλάδας για την Υδατοσφαίριση που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαϊου..

Για τον αυριανό αγώνα δηλώσεις έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας (και mvp του πρώτου αγώνα με 2 αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι!), Φίλιππος Καραμπέτσος που μεταξύ άλλων είπε: «Έγινε το 1-0, πράγμα που λέει πολλά, μπορεί όμως να μη σημαίνει και τίποτα. Έχουμε την ευκαιρία μέσα στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από το Paokmania Web Radio, πρώτη φορά μάλιστα που ένας αγώνας Υδατοσφαίρισης του Π.Α.Ο.Κ θα μεταδοθεί ζωντανά από κάποιο ραδιόφωνο!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Διαβάστε ακόμη...