"Αισιοδοξώ πως θα βρεθούμε στα play offs"

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Δικεφάλου, Χρήστος Παπαποστόλου, μίλησε στο paokmania, για την ως τώρα  πορεία της ομάδας μας, αλλά και για του στόχους της, στη φετινή χρονιά ...
"Αισιοδοξώ πως θα βρεθούμε στα play offs"

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Πώς κρίνεις την ως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

"Η πορεία της ομάδας έως τώρα είναι σχετικά αναμενόμενη... Βρίσκεται μέσα στους στόχους της, πέρασε final 4 και είναι στο κυνήγι των play offs. Ίσως θα μπορούσαμε να πλασαριστούμε σχετικά υψηλότερα στην βαθμολογία αλλά ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να βρεθούμε μέσα στα playoffs."

Πόσο ικανοποιημένος είσαι από τη δική σου απόδοση;

"Η προσωπική μου απόδοση φέτος θα έλεγα ότι είναι σταθερή χωρίς μεγάλες αποκλίσεις είτε προς θετικές η αρνητικές εμφανίσεις... Σαν ένας από τους παλιότερους παίχτες της ομάδας προσπαθώ να είμαι και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους νεαρότερους και τους μεγαλύτερους παίχτες."

Σε κάποια παιχνίδι διαβάσαμε για πολλά παράπονα του προπονητή μας, αναφορικά με διαιτησίες που βρήκε ο ΠΑΟΚ στον δρόμο του... Η άποψή σου;

"Ίσως να είχαμε κάποια παράπονα από την διαιτησία αλλά θεωρώ (και εκφράζω πάντα την προσωπική μου άποψη) ότι εμείς πρώτα σαν ομάδα πρέπει να είμαστε σοβαροί επί 4 οκτάλεπτα και να μην δίνουμε δικαίωμα για αμφισβήτηση. Στην τελική και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και μπορούν να κάνουν και λάθη."

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα και αν η «φιλοξενία» στο Εθνικό κολυμβητήριο είναι αυτή που πρέπει να είναι...

"Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό... Οι νεοεισερχόμενοι παίχτες έχουν ταιριάξει με τους ήδη υπάρχοντες και έχει δημιουργηθεί ωραία ατμόσφαιρα. Σε αυτό βοηθάει ότι όλοι οι καινούριοι παίχτες είναι και πολύ "καλά" παιδιά. Όσον αφορά την φιλοξενία στο εθνικό κολυμβητήριο θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή... Αν και διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με το Ποσειδώνιο - περισσότερο κρύο, αέρας, βροχή ειδικά σε ένα βαρύ χειμώνα όπως ο φετινός - νομίζω ότι έχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα."

Παρακολουθείς από κοντά παιχνίδια άλλων τμημάτων του ΠΑΟΚ

"Ως ένας αθλητής ο οποίος βγήκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μου αρέσει να παρακολουθώ τους νεαρότερους αθλητές και να τους βοηθάω πολλές φορές σε ότι απορίες έχουν."

Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως η ομάδα χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της στα παιχνίδια που δίνει στα κολυμβητήρια της πρωτεύουσας . Αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί μεταξύ σας και αν ναι πώς το εξηγείτε;

"Ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να καταφέρουμε να αποκτήσουμε έναν χαρακτήρα σαν ομάδα. Αυτό θα γίνει με τα πολλά παιχνίδια που θα πάρουν οι νεαρότεροι παίχτες. Όταν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας τότε σίγουρα θα καταφέρουμε να έχουμε καλύτερη τύχη στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Η ομάδα έχει πλασαριστεί στα Final 4, πες μας κάτι για αυτό!

"Ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη. Θα είναι μια ωραία εμπειρία για τους νεαρότερους παίχτες που δεν θα έχουν ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάποια διάκριση καθώς η ομάδα του ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης είναι αυτές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του κυπέλλου. Παρόλα αυτά θα πάμε εκεί και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί."

O Χρήστος Παπαποστόλου είναι o αρχηγός της ομάδας. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Θεσσαλονίκη με ειδικότητα την Ιατρική της Άθλησης .

Διαβάστε ακόμη...