Πέρασε από την Πάτρα ο ΠΑΟΚ!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε ο ΠΑΟΚ από το «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας, αφού επιβλήθηκε του ΝΟΠ με 10-5, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.
Πέρασε από την Πάτρα ο ΠΑΟΚ!

Κορυφαίος για το «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Μαυροβούνιος Γιόβαν Σάριτς που με τέσσερα γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, ενώ για τους Πατρινούς που στάθηκαν πολύ καλά στο δεύτερο μισό του αγώνα, δύο γκολ σημείωσε ο Βασίλης Κανελλόπουλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να φεύγει με διαφορά τριών τερμάτων στη λήξη της πρώτης περιόδου (3-0), στηριζόμενος στην πολύ καλή του άμυνα και στο Φίλιππο Καραμπέτσο, ενώ διεύρυνε αυτό το προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο, αφού έκανε το σκορ 7-1.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε μέχρι και στα εφτά γκολ (1-8) πριν ο ΝΟ Πατρών απαντήσει με σερί 3-0, με το οποίο μείωσε σε 8-4 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Μάλιστα, στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο, αλλά δύο χαμένες ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω του στέρησαν αυτό το δικαίωμα, με τον ΠΑΟΚ να σφραγίζει τη νίκη με δύο γκολ του Σάριτς.

ΝΟ Πατρών – ΠΑΟΚ 5-10 (0-3, 1-4, 3-1, 1-2)

ΝΟ Πατρών: Κανελλόπουλος Β. 2, Αθανασίου 1, Δουρίδας 1, Παπάκος 1

ΠΑΟΚ: Σάριτς 4, Ζάτοβιτς 2, Σαρησάββας 2, Ν. Προσινικλής 1, Παπαποστόλου 1

Διαβάστε ακόμη...