Ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο.
Ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος

Το ρόστερ του Δικεφάλου έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το περσινό, με πολλούς νεαρούς αθλητές από τις ακαδημίες να βρίσκονται πλέον στην ανδρική ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των υπευθύνων του τμήματος στα πλαίσια της έναρξης της προετοιμασίας:

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, Manager

«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να μας βοηθήσει όσο και όπως μπορεί. Θέλουμε να ξέρουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι με την παρουσία τους επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που ως επι το πλείστον φέτος αποτελείται απο παιδιά από τις ακαδημίες μας. Επίσης θα ήθελα με το κλείσιμο του Ποσειδωνίου να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Τούμπας, κάτι που νομίζω πως δικαιούται.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Γενικός αρχηγός και υπεύθυνος:

Με την παραμονή τριών παικτών από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν, την μεταγραφική ενίσχυση με ισάριθμους παίκτες, αλλά και την προώθηση όλων των ταλαντούχων πολιστών από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή χρονιά αφού η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά και πολύ ταλέντο.

ΠΑΝΟΣ ΒΕΡΓΟΣ, προπονητής:

«Η φετινή χρονιά έχει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη. Το πρώτο και σημαντικό είναι το κλείσιμο του Ποσειδωνίου, που επί της ουσίας είναι το κλείσιμο δύο δεξαμενών και συρρικνώνεται η υδατοσφαίριση στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στη δουλειά μας ενόψει των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα της Α1 και σε χώρο και σε χρόνο και σε συνθήκες. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος προωθήθηκε όλη η ομάδα των νέων στην πρώτη ομάδα και με την επάνδρωση τριών παλιών αθλητών και τριών που ήρθαν με μεταγραφές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο και να φτιάξουμε την αυριανή ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού υπάρχουν πλέον στο ρόστερ πολλοί αθλητές κάτω των 19 ετών»

Διαβάστε ακόμη...