5η Συνάντηση «Αγάπης» Κλειστού Στίβου

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εμπνευστής των συναντήσεων «ΑΓΑΠΗΣ», σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους, Α.Σ. Άρης, A.Π.Σ. Πυγμή Ευόσμου και Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης προκηρύσσουν και διοργανώνουν την 5η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ για τις κατηγορίες SUPER MINI A, SUPER MINI K-ΜΙΝΙ Α,ΜΙΝΙ Κ- ΠΠΒ ΠΚΒ- ΠΠΑ ΠΚΑ.
5η Συνάντηση «Αγάπης» Κλειστού Στίβου

ΣΚΟΠΟΣ η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης που μας φιλοξενεί . Την μέρα του αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες να φέρουν τουλάχιστον ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι ή κριθαράκι ή 1 λίτρο λάδι.

1.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2017

2.ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ:
Π-Κ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
ΠΠΑ-ΠΚΑ: 60 M-MHKOΣ- ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ- 1000 μ (καιρού επιτρέποντος)
ΠΠΒ-ΠΚΒ : 60 Μ- 60μ ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ- ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ - ΡΙΨΗ MEDICINE BALL 2 ΚΙΛΑ -600 μ (καιρού επιτρέποντος)
ΜΙΝΙ Α-Κ: 50 μ- 50μ ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ - ΡΙΨΗ MEDICINE BALL 1 ΚΙΛΟ
SUPER MINI A-Κ οκτώ (08) Παιδαγωγικά συναγωνιστικά παιχνίδια: στην διάρκεια του προγράμματος θα γίνει επίδειξη από ομάδες μικρών αθλητών-τριών γεννημένων το 2010-2011-2012

4.ΗΛΙΚΙΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Π-Κ γεννημένοι-ες 2001-2002
ΠΠΑ-ΠΚΑ γεννημένοι-ες 2003-2004
ΠΠB-ΠΚB: γεννημένοι-ες 2005-2006
MINI A-K: // 2007-2009
SUPER ΜΙΝΙ Α-Κ: // 2010-2012 συναγωνιστικά παιδαγωγικά παιχνίδια
5. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:
Α)ΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΡΙΨΕΩΝ
ΠΠΒ-ΠΚΒ :MEDICINE BALL 2kg
ΜΙΝΙ Α-Κ :MEDICINE BALL 1kg

Β)ΥΨΗ - ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
- 60 μ ΕΜΠ ΠΠΒ :6 εμπ 0,76 m ΕΚ -1ο εμπ. από αφετηρία 12 μ.- ενδιάμεση απόσταση 7,50 μ.
τελευταίο από τερματισμό 10,50 μ.
60 μ ΕΜΠ ΠΚΒ :6 εμπ 0,76 m ΕΚ -1ο εμπ. από αφετηρία 12 μ.- ενδιάμεση απόσταση 7,00 μ. τελευταίο από τερματισμό 13,00 μ.
50 μ. ΕΜΠ. ΜΙΝΙ Α & Κ: 6 εμπ.- ύψος εμπ. 0,50 ΕΚ -1ο εμπ. από αφετηρία 12 μ.- ενδιάμεση απόσταση 6,50 μ. -τελευταίο από τερματισμό 5,50 μ.

Γ) ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στους αγώνες θα λειτουργήσει χρονόμετρο χειρός.

Δ)ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ,ΥΨ & ΜΗΚΟΥΣ
1)Tα αγωνίσματα δρόμων με εμπόδια θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές , από όρθια εκκίνηση και με πλαστικά εμπόδια .
2) Tα αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας θα διεξαχθούν σε προκριματικά και τελικούς . Στον τελικό συμμετέχουν οι έξι καλύτεροι χρόνοι του προκριματικού.
3)Tα Άλματα σε Τελικούς.
Διευκρινήσεις :Στο ΜΗΚΟΣ κάθε σύλλογος συμμετέχει Α) στις κατηγορίες ΜΙΝΙ Α-Κ ΚΑΙ ΠΠΒ ΠΚΒ το ανώτερο με 10 αθλητές και 10 αθλήτριες σε κάθε κατηγορία και όλοι κάνουν τρεις προσπάθειες - Β) στην κατηγορία ΠΠΑ ΠΚΑ το ανώτερο με 7 αθλητές και 7 αθλήτριες, οι έξι πρώτοι συνεχίζουν ακόμα τρεις προσπάθειες.
Το ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ θα γίνει για όλες τις κατηγορίες ταυτόχρονα με υπεύθυνο οργανωτή το ΝΙΚΟ ΒΑΡΣΑΜΗ. Θα αγωνιστούν πρώτα τα κορίτσια και μετά τα αγόρια .Τα διαδοχικά ύψη θα τα κανονίστουν ανάλογα με τις συμμετοχές .

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι Αθλητές -τριες πρέπει να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας που έχει εκδώσει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Τα δελτία πρέπει να έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τον κανονισμό εγγραφών και μετεγγραφών καθώς και της εγκυκλίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Στα δελτία αθλητικής ιδιότητας αθλητή ή αθλήτριας στίβου πρέπει να υπάρχει ιατρική θεώρηση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 33 παρ. 9 του νόμου 2725/99 και στο σχετικό έγγραφο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 4585/8-10-10.

Οι αθλητές της κατηγορίας MINI 2007 και 2008 , 2009 μπορούν να συμμετέχουν με Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων που να βεβαιώνουν ότι είναι υγιείς και επιτρέπουν την συμμετοχή τούς στους αγώνες με δική τούς ευθύνη . Συγκεντρώνονται με ευθύνη των σωματείων .
Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών σε κάθε δρομικό και ριπτικό αγώνισμα και στο επι κοντω. Στο άλμα εις μήκος μέχρι 10 αθλητές και 10 αθλήτριες στις κατηγορίες ΜΙΝΙ Α Κ ,ΠΠΒ-ΠΚΒ και ΣΤΟΥΣ ΠΠΑ-ΠΚΑ ΚΑΘΕ σύλλογος συμμετέχει με σύνολο 7αθλητές και 7 αθλήτριες
Κάθε αθλητής-τρία μπορεί να δηλωθεί και να συμμετάσχει σε ένα αγωνίσματα εκτός από 8 αθλητές-τριες συνολικά για κάθε σύλλογο ΜΟΝΟ στις κατηγορίες ΠΠΑ-ΠΚΑ ΚΑΙ ΠΠΒ-ΠΚΒ θα τους επιτραπεί να συμμετέχουν και σε δεύτερο αγώνισμα ΟΧΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ . ( ΠΧ. 2 ΠΠΑ ,3 ΠΚΑ ,1 ΠΠΒ, 2 ΠΚΒ)


7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ , ηλεκτρονικά για πιο γρήγορη επεξεργασία ,στη διεύθυνση [email protected] το αργότερο μέχρι την Τετάρτη -06-12-2017 στο ειδικό συνημμένο έντυπο της προκήρυξης. Καμιά αλλαγή στα αγωνίσματα του επί κοντώ & μήκους δεν θα γίνει δεκτή μετά την υποβολή των δηλώσεων .
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα η συμμετοχή θα δηλώνεται 50 λεπτά πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματος
Για οποιοδήποτε πρόβλημα που θα προκύψει με τις δηλώσεις των αθλητών-τριών υπεύθυνος είναι Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΗΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΗΛ. 6937117019
Οι αθλητές-τριες πρέπει να οριστικοποιούν την συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία 50' πριν από την ώρα διεξαγωγής κάθε αγωνίσματος
Στις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων προς τους οργανωτές, πρέπει να αναφέρεται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ των αθλητών-τριών, το ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στον ΣΕΓΑΣ, καθώς και το ονοματεπώνυμο του προπονητή. Τις δηλώσεις πρέπει να υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου .

8.ΕΠΑΘΛΑ: Στους τρεις (3) πρώτους-ες νικητές-τριες θα απονεμηθούν Μετάλλια και στους έξι πρώτους Διπλώματα. Στους μικρούς αθλητές που θα συμμετέχουν στα παιδαγωγικά παιχνίδια θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής.

9.ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ :Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης .

10.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :Θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ

11.ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ : Οι αθλητές-τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό με ευθύνη και φροντίδα του σωματείου τους ή της ΕΑΣ στην οποία ανήκουν μέχρι και ένα χρόνο πριν από την τέλεση του αγώνα και να πιστοποιείται η άδεια για συμμετοχή στους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

12.ΓΕΝΙΚΑ: Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα λύνεται από τον αλυτάρχη των αγώνων και τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Αγώνων κύριο ΧΗΤΑ ΚΩΝ/ΝΟ
Όλα τα έξοδα θα καλυφτούν από τους διοργανωτές ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γιατρό θα καλύψει ο ΑΣ ΑΡΗΣ, διπλώματα ο ΑΣ ΠΑΟΚ και μετάλλια ο ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΑΣ ΠΑΟΚ, A.Π.Σ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ

Διαβάστε ακόμη...