Ο Λουτσέσκου θέλει να βελτιώσει τα νούμερά του κόντρα στον Ολυμπιακό

Άπαντες στον ΠΑΟΚ μετατοπίζουν την προσοχή τους στην εντός έδρας Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των Play Off της Super League, έχοντας ως μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Κίριλ Ντεσπόντοφ που προ λίγων ημερών αποκόμισε ενοχλήσεις στη μέση του γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση τη συμπερίληψή του στους εκλεκτούς του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Λουτσέσκου θέλει να βελτιώσει τα νούμερά του κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: @forzaonline.gr

Συνεπώς, όλα θα ξεκαθαριστούν στο τελευταίο ανανεωμένο ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να στοχεύει στη δεύτερη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ενδεικτικό πως τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα του Πειραιά για 25η φορά στην προπονητική του καριέρα αύριο, διατηρώντας μία κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρα συγκομιδή θετικών αποτελεσμάτων καθώς στα 24 έως τώρα ματς που έχει δώσει κόντρα στους ερυθρόλευκους μετρά μόλις τέσσερις νίκες. Αποτελέσματα που καθιστούν μία από τις χειρότερες επιδόσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου με Ολυμπιακό ενώ από το πέρασμά του στην Ξάνθη έχει το αρνητικό σερί των εννιά ηττημένων αγώνων σε ισάριθμες συναντήσεις ανεξαρτήτως έδρας.

Αναφορικά με τα παιχνίδια της Τούμπας αξίζει να επισημανθεί πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει μόλις μία νίκη, επιθυμώντας να την ντουμπλάρει στην αυριανή συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...