Ο…πρώτος σκόρερ Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ και παρέμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου, με τον επόμενο…τελικό των «ασπρόμαυρων» να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, στις 12 του μήνα.
Πηγή: paok24.com
Ο…πρώτος σκόρερ Σβαμπ
Photo Credits: @paok24.com

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, στο PAOK24, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει σκοράρει 13 τέρματα στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει για τα Play-Off και είναι η πιο εύστοχη ομάδα στην διαδικασία.

Πρώτος σκόρερ του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό μέσο να έχει πετύχει τα 4 από τα 13 γκολ του ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα. Δυο κόντρα στη Λαμία, στη νίκη με 3-1 στην Τούμπα. Ένα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», στην ισοπαλία με 1-1. Ένα στη «Λεωφόρο», στο διπλό του ΠΑΟΚ με 2-3.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στην περίπτωση του Σβαμπ, είναι πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν βρει δίχτυα, το έχουν κάνει από μια φορά, εκτός από τον Γιάννη Κωνσταντέλια που μετρά δυο τέρματα, στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Σάστρε, Μιχαηλίδης, Μπράντον, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Μπάμπα και Οζντόεφ, μοιράζονται από ένα γκολ.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...