Ο Κωνσταντέλιας και τα νούμερα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στην δεύτερη του σεζόν σε αυτό το επίπεδο.
Πηγή: paok24.com
Ο Κωνσταντέλιας και τα νούμερα
Photo Credits: @paok24.com

Ο ποδοσφαιριστής συστήθηκε στο ελληνικό κοινό -ουσιαστικά- πέρυσι, σε μια χρονιά που μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη βρέθηκαν από την αρχή στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Παίζοντας μερικά λεπτά από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια σε ευρωπαϊκά προκριματικά και πρωτάθλημα, ο Κωνσταντέλιας ξεκίνησε ως βασικός -για πρώτη φορά- στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena, τον Οκτώβρη του 2022. Άρχισε σιγά σιγά να καθιερώνεται και να εδραιώνεται, προσφέροντας μια παιδική τρέλα και ανεμελιά στο παιχνίδι του, με τις εντυπωσιακές του ντρίμπλες.

Τελικά ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022/23, έχοντας καταγράψει 37 συμμετοχές, με 3 γκολ και 6 ασίστ, σε 2.686 λεπτά συμμετοχής. Μετά την πρώτη εμφάνιση και παρουσία του «Ντέλια» σε αυτό το επίπεδο, αποτέλεσε ερωτηματικό αν μπορεί να αυξήσει τα νούμερα του σε γκολ και ασίστ, πράγμα πολύ σημαντικό για κάποιον μεσοεπιθετικό.

Ο Κωνσταντέλιας απάντησε την επόμενη κιόλας χρονιά. Φέτος. Από το ξεκίνημα έως σήμερα, τρία παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός μετρά 52 συμμετοχές, με 14 γκολ και 7 ασίστ! Σε ένα σύνολο 3.207 λεπτών. Δηλαδή, ο Κωνσταντέλιας έχει άμεση συμμετοχή σε 21 από τα 127 γκολ του Δικεφάλου, γεγονός που σε ποσοστό μεταφράζεται 16,53% των τερμάτων της ομάδας.

 

 

 

 

 

 


  1.  

Διαβάστε ακόμη...