Ειδική διαχείριση

Τελευταίο ραντεβού, ανάσες και στο φουλ οι μηχανές...
Πηγή: paok24.com
Ειδική διαχείριση
Photo Credits: @paokfc.gr website

Το πρωί της Μ. Παρασκευής είναι το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού του ποδοσφαιρικού τμήματος στο γήπεδο, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να προπονούνται στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας.

Μετά από έναν… Γολγοθά σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του δουλεύουν με τους «ασπρόμαυρους» παίκτες σε ένα ειδικό καθεστώς.

Μετά από τις ανάσες των προηγούμενων ημερών οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο και θα έχουν τη δυνατότητα για νέα ξεκούραση το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Από τη Δευτέρα άπαντες μπαίνουν σε ρυθμούς τελικής ευθείας με τις μηχανές στο φουλ, με φόντο την κομβική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Μοναδικό πρόβλημα στους «ασπρόμαυρους» ο Σάστρε, με την κατάσταση του Ισπανού να μη φαίνεται να εμπνέει ανησυχία, αλλά αφού δεν υπάρχει η πίεση των αγώνων στο άμεσο προσεχές διάστημα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν στον ποδοσφαιριστή το χρόνο του, ώστε να επιστρέψει στο 100%, με τον ίδιο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

 

Διαβάστε ακόμη...