Ξεκινά το πολυήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα Play off και περιμένει να μάθει πότε θα οριστεί το πρώτο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: forzaonline.gr
Ξεκινά το πολυήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com

Ο Δικέφαλος βρέθηκε στην θέση στα Play out κι έτσι θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» με μειονέκτημα έδρας. Το σύνολο του Στάθη Νεραντζάκη έκανε προπονήσεις στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ωστόσο φιλικό παιχνίδι δεν έδωσε, παρά τις αρχικές σκέψεις.

Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση χθες (2/5) και από σήμερα ξεκινάει η ξεκούραση για τους καλαθοσφαιριστές. Μετά από ένα απαιτητικό διάστημα με απαιτητικά παιχνίδια στα Play out, οι παίκτες του κόουτς Νεραντζάκη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει των κρίσιμων αγώνων με το «τριφύλλι». To προπονητικό επιτελείο του Δικεφάλου έδωσε έξι ημέρες ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την επόμενη Τετάρτη (8/5) για να ξεκινήσουν επισήμως την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το δεδομένο είναι πως το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σίγουρα μετά τις 7/5, καθώς τότε ορίστηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι. Αξίζει να επισημανθεί πως το Παναθηναϊκός-Προμηθέας ορίστηκε για τις 10/5, ενώ στις 13/5 η ομάδα του Αταμάν θα αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μετά τις 13 Μαΐου θα οριστεί το πρώτο ματς των προημιτελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...