Πάλεψε την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε!

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 23-26.
Πάλεψε την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε!
Photo Credits: @acpaok.gr youtube

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, και τον Δικέφαλο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα, 5-4. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνέχισαν να πηγαίνουν μαζί στο σκοράρισμα, διατηρώντας την ισορροπία στο πρώτο τέταρτο, 8-8. Σ' εκείνο το σημείο ένα 0-5 σερί των φιλοξενούμενων, τους έδωσε το προβάδισμα, 8-13, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος του ημιχρόνου, με το τελικό σκορ να είναι 10-17. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, και με σύμμαχο την πολύ καλή άμυνα τους αλλά και τις ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, μείωσαν αισθητά την διαφορά, 18-21. Ένα 2-0 σερί του ΠΑΟΚ έφερε την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της, 20-21, ωστόσο οι αντίπαλοι με δικό τους 0-2 σερί, πήραν απόσταση, 20-23. Οι παίκτες του Δικεφάλου τα έδωσαν όλα προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο η διαφορά των τριών τερμάτων διατηρήθηκε έως το τέλος, με το τελικό σκορ να είναι 23-26. 

Έτσι, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν, έχοντας φυσικά ως μεγάλο επίτευγμα την περήφανη και πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, επιστρέφοντας στους τίτλους ύστερα από επτά χρόνια. 

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...