Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - ΟΦΗ (vids)

Οι δηλώσεις των Θαλή Θεοδωρίδη, Θώμης Βαρδαλή, Μαρίας Μήτκου, Έμιλι Χέλμβαλ και Έσε Ακίντα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του ΟΦΗ με 3-0, στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 18ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - ΟΦΗ (vids)
Photo Credits: @acpaok.gr

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Οι κόποι δέκα μηνών έφεραν καρπούς. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στο σταφ, στη διοίκηση που μας στηρίζει, στον κόσμο που είναι πάντα κοντά μας. Δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο, συνεχίζουμε, θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι και φυσικά να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα στον αθλητισμό από το να είσαι Πρωταθλητής.

Θα πω και πάλι συγχαρητήρια στα κορίτσια, γιατί δούλεψαν πολύ και πολλές φορές είμασταν σκληροί και απαιτητικοί. Ο πρωταθλητισμός δεν αντέχεται από όλους, έχουμε ένα πολύ καλό υλικό, τώρα θα κοιτάξουμε να βάλουμε τους στόχους για τη νέα χρονιά και φυσικά την Ευρώπη, που είναι ένα δύσκολο κομμάτι.

Κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν παίξαμε χωρίς τρεις βασικές μας παίκτριες, είναι μεγάλη η χαρά μας που σήμερα επέστρεψε η Φανή Δοϊρανλή. Η νίκη μέσα στον ΟΦΗ ήταν μισό πρωτάθλημα, η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν εξίσου σημαντική, όλα τα ματς ήταν δύσκολα. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή και αυτό ανεβάζει και το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Θωμαή Βαρδαλή:

«Περιμέναμε λίγες αγωνιστικές για να το κατακτήσουμε και μαθηματικά. Μας αμφισβήτησαν πολύ, αλλά έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή.

Τα καταφέραμε δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πανηγυρίζουμε σήμερα, αλλά από αύριο κοιτάζουμε τον ημιτελικό του κυπέλλου την Τετάρτη.

Δείξαμε ποιες είμαστε, είναι το πιο γλυκό πρωτάθλημα έως τώρα!».

Μαρία Μήτκου:

«Τα συναισθήματα είναι πολύ ιδιαίτερα, είμαστε χαρούμενοι, πετύχαμε τον στόχο μας, και αυτός ήταν ξεκάθαρος, το πρωτάθλημα. Είμαστε διπλά χαρούμενοι, διότι έχουν μείνει δύο αγωνιστικές, ως τώρα είμαστε αήττητοι, κάτι το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, θεωρώ ότι παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Από αύριο και πάλι στην δουλειά για τον ημιτελικό κυπέλλου».

Έμιλι Χέλμβαλ:

«Ήταν αυτό που θέλαμε από την αρχή, ήταν επίσης ένας προσωπικός μου στόχος απ' όταν ήρθα στην αρχή της σεζόν. Γι' αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενες, αφού αυτό το πετύχαμε μπροστά στους φιλάθλους μας, ένα συναρπαστικό συναίσθημα.

Την επόμενη σεζόν, αν βρίσκομαι στην Ελλάδα, θα είμαι εδώ μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Έσε Ακίντα:

«Είναι το πιο γλυκό πρωτάθλημα, διότι να κερδίζεις είναι πολύ όμορφο. Δεν έχει σημασία τι κερδίζεις στο παρελθόν, διότι η ιστορία προχωράει. Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία του κόσμου, ο οποίος μας δείχνει την στήριξη του, σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά την φετινή σεζόν, όπου το πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό, μας έδωσαν μεγάλη ώθηση.

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σήμερα, ήταν κοντά μας ο Γιαννάκης, ο καλύτερος όλων. Μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι, είναι δίπλα μας, και είναι και εκείνος όπως και εμείς, ένας πραγματικός νικητής. Το μόνο που μπορούμε να του προσφέρουμε είναι νίκες!».

Διαβάστε ακόμη...